#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Captain WS10 hazretleri.

B_MQ8mFXIAElF5T.jpg

Tık tık oynuyor Yasin'le iyi anlaşıyor eğer Gökhan gününde olmazsa dağıtırlar orayı

Kadıköy'de ki performansını merakla bekliyorum. Sneijder şu anda formunun zirvesinde. Oynadığı futboldan keyif alıyor. Oynuyor, oynatıyor.

Mutluluğunu, kazanma arzusunu, hırsını, oyundan çıkarken verdiği tepkiden de görebiliriz. Haydi be WES sustur Kadıköy'ü!

https://vine.co/v/O0rrM5UBuql

ligde son maçta atamadığı jeneriklik gol içimde kaldı. keşke gol olsaydı.

Reiz yapacak güzelliğini çok az kaldı şu kuşları kafeslerinde sustur Schneiderrrrrrrrr

Kontra takımız biraz.

Burak-Bruma-Yasin-Sneijder

Allah aşkı için su adamın önünü açsınlar burakmı açacak yasinmi olcanmı kim açarsa açsın reis gördünmü ayıyı kaleye sokucak

uzun oldu
ne zor oldu
kalp yoruldu
vur gel

her şey kalsın
yalnız aşkla
yalnız aşkla
çak gel

çak gel
bildiğin ne varsa
vur gel
gözüm yok para pulda
yalnız sanadır bu hasretim

çak gel vaktimiz daraldı
zaten şu yalan dünyada
''Yen'' inadı sevdiğim

Funda Arar

Al gel be Sneijder şu galibiyeti.Al gel be.Yıllar sonra ''10'' numaramızla çıkıyoruz o lanet yere.Arenada sergilediği resitallerin devamı için bkz: 8 mart 2015 pazar.

14 yıl 15 yıl anlamaz çıkar, yolar tüylerini kuşların, rencide eder ayıyı. Seni Galatasaray formasıyla izlemek paha biçilemez Wesley.. Her anı ayrı güzel.. Derbide sahaya çıkacak en özgüvenli oyuncumuz olacaktır kendisi. Takım gereken mücadeleyi göstersin reyiz hesabı görecektir zaten.. :hat:

Rakip taraftarın en çekindiği isim. Üzerine her türlü oyunu oynamaya çalışacaklardır. Maç esnasında sinirlerine hakim olmalı.

antu ya baktim son haftalar baya tirsmislar sneijder den
nolur sino ver pazar günü sunlarin eline sen anladin

yeni gelecek yönetimin ilk işi şu adamın sözleşmesini uzatmak olmalı başka bir şey değil.

Hagiden sonra gördüğüm en iyi GS topçusu..Her maç aynı azim aynı klas.. Dikkat edin bizde sol bek-sol kanat kim oynuyorsa iyi görünüyor sağ taraf ise hep kötü..Yegane sebebi Sneijder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt