#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batalim ozaman, niye bu kadar abartiyorsunuz anlam veremiyorum, imza parasini saymayin zaten o parayi cogu yildiz futbolcu aliyor Turkiye ye gelmeden once..

Gerek yok yani zaten dünya para alıyor daha ne kadar vericez yahu

Hesap Makinesi

Hesap Makinesi

Zaten son kontrati olacak, 33/34 yasina geldimi bitecek yani bizde kalmasini garantilemis oluruz, sportif acidan da en cok Sneijder oynadi gecen sezon, o almayacak ama Burak ve Selcuk alacak, bu dogrumu. Hem artik palavra bitmeli, kaliyormu gidiyormu diye, her gun biktik artik Sneijder kaliyormu gidiyormu haberini okumaktan.

Hesap Makinesi

Hajrovic şahsiyetsizine kaptırdığımız paraları Sneijder'e verseydik keşke.. Daha kötüsü 2016'da sözleşmesi bitiyor yahu uzatmayıp napcaz ???

Zaten son kontrati olacak, 33/34 yasina geldimi bitecek yani bizde kalmasini garantilemis oluruz, sportif acidan da en cok Sneijder oynadi gecen sezon, o almayacak ama Burak ve Selcuk alacak, bu dogrumu. Hem artik palavra bitmeli, kaliyormu gidiyormu diye, her gun biktik artik Sneijder kaliyormu gidiyormu haberini okumaktan.

Ya hayır ben bu işe karşıyım sneijder kalmak istiyorsa kalır zaten paraya bakmaz manudan filan teklif geliyorsa zaten sözleşmeyle filan kandıramazsın adam kendi açıkladı van gaalı reddedemem diye ki zaten gitmiyecek bence bizim forumda gereksiz bir gergin ortam yaratılıyor

Hesap Makinesi

Sneijder gibi bi oyuncumuz var, sözlesmesi uzatilacak ama bizimkiler yine mali uzmanliga bürünüyor, lükse bak yahu.

O uzmanligi gidin bu sene hic bir sey oynamadiklari halde maaslarina 1'er milyon zam alan Burak ve Selcuk üzerinde yapin.

Tapa

Sneijder gibi bi oyuncumuz var, sözlesmesi uzatilacak ama bizimkiler yine mali uzmanliga bürünüyor, lükse bak yahu.

O uzmanligi gidin bu sene hic bir sey oynamadiklari halde maaslarina 1'er milyon zam alan Burak ve Selcuk üzerinde yapin.

Tapa

Ben mali uzman değilim burakla selçuğun maaşını doğru bulan bir kişi göstersene forumda kim var

Hesap Makinesi

Ya hayır ben bu işe karşıyım sneijder kalmak istiyorsa kalır zaten paraya bakmaz manudan filan teklif geliyorsa zaten sözleşmeyle filan kandıramazsın adam kendi açıkladı van gaalı reddedemem diye ki zaten gitmiyecek bence bizim forumda gereksiz bir gergin ortam yaratılıyor

Hesap Makinesi

Neyse en iyisi beklemek lazim cunku 1 hafta icinde bu netlesir.. Bencede kalacak ama habire satilabilir haberleri olunca (kaynak da yonetim malesef) insan tedirgin oluyor ister istemez, zaten kendisi de mutlu oldugunu kac defa deklare etti..

Iste onlar bile 1 milyon zam aliyorsa Sneijder'in 300-500 bin euro fazla almasimi bizi batiracak?

Tapa

300-500 bin mi? Yeni sözleşme yaparsak en az bonuslarla 1-1.5 zam alır 300 bin euro için kim sözleşme yenilemiş hele sneijder gibi bir isimden bahsediyoruz

Hesap Makinesi

Yalniz kontratini yenilersek o 20 Milyonluk serbest kalma maddesi de kalkar. Amac bu olabilir.

kulübün anahtari bile verilse burada kimse gikini cikarmamali

wesley sneijder ulan bu boru mu

Sneijder-Galatasarayda-7467c9_002.jpg

Sneijder i idrak edemeyenler var sanırım hala bunda onun da mütevaziliğinin payı var bence . Geçen açıklamasında artık eskisi gibi değilim yavaşladım top, kaybedebiliyorum demişti ama hala Sneijder bu adam

memumy4u.jpg

ubu4ubem.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt