#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana yaranıp yaranmaması mesele değil, ben kimim ki ayrıca?
şahsi görüşümü çok önceden söyledim zaten,
bu saatten sonra iki kupayı alsa bile sene sonunda gitmeli diyorum
O acidan soylemedim zaten :)
Tamam aldim cevabimi ben :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etrafını dolduramadığımız için ancak bu kadar faydalanabiliyoruz. Bu kadarla sınırlı olduğunu düşünenler vardır illa ki. Fakat çok daha fazlası var Wesley'de. Yeterki etrafına anlaşabileceği adamlar ekleyelim. Şuan ki istatistik nedir bilmiyorum fakat 2-3 kat daha fazlasını yapamadıysa bu onun değil, etrafındakilerin suçudur.
katılıyorum , sneijder'i bayern'e koy Robben'e fazladan bir 10 gol attırır.

Resmi olarak 12 gol 5 asistle oynuyor gözükse de daha fazla gole katkısı var Sneijder'in

2-2'lik Bursa maçının ilk golünde Olcan'a attığı tek pası
Mersin maçında faulü çabuk kullanması sonucu Mersin'in kendi kalesine attığı gol
Eskişehir maçında Umut'un ilk vuruşta golü atamaması
Sivas deplasmanında 3.golde Burak'a attığı tek pası
Kasımpaşa maçında Yasin'e attığı paslar sonucu gelen 2 golü

unutmamak lazım

Senin su formayi giymene vesile olan kim varsa hepsinden allah razi olsun.
Buyuk adamsin vesselam.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılıyorum , sneijder'i bayern'e koy Robben'e fazladan bir 10 gol attırır.

Bugün 2 Umut. 2 Yasin harcadı Asistlerini abi. Bunlar her maç oluyor. Burak ve Umut ikilisi çok harcıyorlar özellikle. Yetenek olmadığı için doğal karşılıyorum. Nedense burak ve umut ikilisi gol atmayı becerebildiklerinde sürpriz oluyor benim için :D

Hayattaki tüm 4. tercihlerimiz keşke sneijder gibi olsa.

Bugün 2 Umut. 2 Yasin harcadı Asistlerini abi. Bunlar her maç oluyor. Burak ve Umut ikilisi çok harcıyorlar özellikle. Yetenek olmadığı için doğal karşılıyorum. Nedense burak ve umut ikilisi gol atmayı becerebildiklerinde sürpriz oluyor benim için :D
Sneijder her maç sonrası eve söylene söylene gidiyordur .
Yolanthe'de noldu kaplanım aslanım diye gönlünü alıyordur.

Sino çok hırslı bir adam , iyi dayanıyor bizde :D

aslanim benim ayrica umutla oynamak zorunda oldugun icin galatasaray adina özür dilerük senden

Sneijder, Sneijder'iyle
İleride Sneijder'iyle
Sağ kanatta Sneijder'le
Öpsün sizi Wesley Sneijder

Şu adamın sağına, soluna ve önüne adam gibi üç topçu koy, gelene geçene koy :D

CD3YSBaWAAA379T.jpg:large

şu ömür törpüsü umutla burak yerine ilerde Direk bile olsa yeter, en azından reis üstüne çarptırıp geri alır topu. sağını solunu geçtim şu adamın önüne bi tane bitirici forvet alınsın her maç asisti var.

Bu arada fazla mı abartıyorum bilmiyorum ama şu anda koy Barcelona'ya, Bayern Münih'e rahatlıkla oynar bence.

Santrafor : Burak, Umut :red:
Kanat : Yasin, Bruma, Olcan
Orta Saha : Selçuk
Bek : Sabri, Telles

Şu saydığım isimler yerine Sneijder kadar da değil Sneijder'in 1-2 tık altı kalitede adamlar alıp koy bak neler yapıyor daha :) Şu beyin fakirlerinin arasında dahi oynadığı oyuna hayranlık duyuyor insan... Lakin bir de bu forma altında böyle bir kadroda Sneijder'i izleyebilmek bizlere nasip olur umarım :) Mevcut kadroda bile izlerken zevkten dört köşe olanlar o zaman zevkten kendilerini jiletlemeye başlarlar herhalde :asd22:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt