#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 3 maçtır aşırı silik oynuyor.Nedendir anlamadım.Kaleye her mac 5 6 şut atan adam 1 şut anca atıyor maçlarda.Wes aslanım şu son 4 mac kendine gel.Şampiyon yap çık tatiline.Artık hatanın telafisi yok.

"Bugün 85'e kadar Galatasaray taraftarının sabrını ölçtük. Ama biz hakettik. #Cimbom"

CEglXPMW8AA0aad.jpg

Yasin ve Wesley sanırım rakipler tarafından çözüldü. Rakipler orayı kapatıyor bu yüzden ikiside 2-3 haftadır kötü gibi gözüküyor. Wesley gibi birinin bir şekilde markajdan kurtulması lazım.

Yanal ve Eagle Sneijder'i nasil durdurmayi çözdü.

Artik Hamza buna göre çare bulmasi lazim - BJK maçinda en önemli oyuncumuz olacak büyük ihtimalle.

Bugün'de pek iyi oynamadi - hatta bir keresinde orta sahadan sut çekmeyi çalisti, top, yavas bir sekilde taça dogru gitti.

Kendisine ihtiyacimiz var.

Bugün kötü olmasının çok açık bir sebebi vardı.Ben bugün göbekte galatasaraylı oyuncu görmedim.Baskı için defansi iler kurduk ama arkadaş sabri dahil ileri 3lü defans tandeminde bekliyor aralarında sneijder selçuk melo birazcık geride , defans ile bizim orta sahamız arasında 30 metre boşluk.Dikkat ediyorum konya 4lüsü yerleşik beklerken ortasaha 3 lü olarak libero mevkisinde alan savunması yapıyor ve bizim orta sahamızda da 3 tane adam bekliyor 3 ü de defans hattımızı rahatsız ediyor.Topu kaptırınca defansa koşabilecek adamımız yok hepsi ilerde , Gareth bale olsa o mesafeden yetişemez.Nitekim top kaptırdık ama konya muslera'yı geçemedi.
ikinci yarı daha da gömüldük defanstan şişirme toplar.Ben bu sezon ilk kez hatlar arasında bu kadar kopukluk gördüm , şunu avrupa takımına karşi yap 20 dk'da 4 tane gömerler anında.Hamza hiç mi görmedi orta sahadakı boşluğu , selçuk forvet gibi oynadı resmen.

resmen balına kazandık bu hafta.Allah yardımcımız olsun.

Sneijder bu maçta bireysel hatalar yaptı ama o kadar da kredisi olsun.

Bugün kötüydü. Genellikle arenadaki maçlarda etkili oluyor ama bugün olamadı. Sakatlığı veya hastalığı mı vardı bilemiyorum. Şunu da unutmamak lazım tabi ki; Ne sağında ne solunda ne önünde ne arkasında bu adamın yarı kalitesine yaklaşabilecek bir adam daha yok takımda :red: Aslında bir tane adamımız var lakin o da kalede malesef(Daha doğrusu çok şükür :red:). Gelecek sene takımı Sneijder'in yarı kalitesinde adamlarla donat bak neler yapıyor sana :) Taraftar bazen ciddi anlamda nankörlüğün dibine vuruyor. Burak falan baştacı edilirken Sneijder gibi adamlar yeriliyor. Normalde böylesine b.ka batmış bir ligde Sneijder gibi adamın formamızı giyiyor olmasına şükretmemiz gerekirken en sonunda Drogba gibi gönderecek herhalde bu taraftar :red: Sonra çok ararsınız Sneijder gibi adamı benden söylemesi...

Bir de Sneijder'i Hagi ile kıyaslama modası başladı bir ara ve hala bitmedi :red: Yav Hagi olabilmek o kadar kolay mı? Dünya Kupası finali görmüş olsan da şampiyonlar ligi kupası görmüş olsan da kolay değil... Lakin bu durum bizim için Sneijder'in şu andaki değerine gölge mi düşürüyor? Kesinlikle hayır...

Bir de tabi ki unutmamak lazım; Hagi'nin önünde Hakan Şükür - Arif ikilisi, sağında Okan - Ümit, solunda Ergün - Hakan Ünsal ve Hasan Şaş gibi adamlar vardı, bekler ha keza öyle hatta yetmedi arkasında üç bücürler diye nam salan adamlar vardı :) Kimisi daha sonradan adamlıklarını kaybetse de futbolculuklarına birşey diyemeyiz. Şu saydığım oyuncularla şu an Sneijder'in çevresinde olan oyuncuları aynı cümle içerisinde kullanmam bile :) Belki Melo diyebiliriz ama o kadar...

Sonuç olarak güneş balçıkla sıvanamaz...

Yasin ve Wesley sanırım rakipler tarafından çözüldü. Rakipler orayı kapatıyor bu yüzden ikiside 2-3 haftadır kötü gibi gözüküyor. Wesley gibi birinin bir şekilde markajdan kurtulması lazım.

Tellesin olmamasi o tarafi etkisiz hale getirdi

Bugun kotuydun be reyiz.Tek guvencemiz sensin yikma hayallerimizi.Kalan maclarda takimi sırtla yıp 4. yildizi getirecegine inancim sonsuz

Tapatalk ayarlarından konu resimlerini gösterme olayını kapatın yav güzel çözüm bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt