#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 haftadır rahatsızmış, sanırım bu onu doğal olarak zorluyor ama elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor yinede, bugün sahadaki becerisi çok belirleyici olur, iyi oynarsa gerisi kolay.

İyi oynamış kötü oynamış bu haftalarda teknik analiz yapmak önemli değil,kendisi hakkımda diyeceğim bir şeyler varsa maç kazandırsın yeter.Frikik mi atar uzaktan mı vurur bilemem.

uploadfromtaptalk1431766225115.webp

Abi allah aşkına sneijder in ana resmini düzeltin kac oldu söylüyorum acayip sinir oldum

Ekli dosyayı görüntüle 14623

Abi allah aşkına sneijder in ana resmini düzeltin kac oldu söylüyorum acayip sinir oldum
Ben Tapatalk'u İngilizce kullanıyorum o yüzden İngilizcesine göre anlatacağım.

Tapatalk ana menüde sağ üstte ayarlar var oradan > Edit Discussion Card > Show Photo Preview seçeneğinin seçili olmaması gerekiyor bu fotoların çıkmaması için.

Bu fotoğrafların çıkması da forumdan kaynaklanan bişey değil, ttalk saçmalığı.

Ben Tapatalk'u İngilizce kullanıyorum o yüzden İngilizcesine göre anlatacağım.

Tapatalk ana menüde sağ üstte ayarlar var oradan > Edit Discussion Card > Show Photo Preview seçeneğinin seçili olmaması gerekiyor bu fotoların çıkmaması için.

Bu fotoğrafların çıkması da forumdan kaynaklanan bişey değil, ttalk saçmalığı.
Sağol sinir katsayim yükseliyor:)

Edit: Mersin maçındaki sevincini atacaktım benim yerime Onur renktaşımız atmış.

Son düzenleme:
sneijdere terbiyesizlik yapan mı var burda?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bos konusma. Bu adam sahadaki en azimli hirsli oyuncularimizin basinda gelir.

ben o hırsı göremedim. rakipleri küçümsüyor belki ama ciddiye almıyor.

mesela bu seneki deplasman performansı
15 maç 1 gol 2 asist

skora daha fazla etki etmesi lazım sneijder gibi oyuncunun. ben kendi adıma konuşmam gerekirse sahada 90 dakika boş dolansa ama o 90 dakika içine 2 kere top ayağına gelip 2 gol atması daha önemli

şampiyonluk macı öncesi sneijder saldırıları mı başladı . şaşırmıyorum bu ülkede

hüloooooooooğğ .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt