#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CGbAZiQUkAAeY3L.jpg

enazından sezon öncesi gruplaşmalar, ayrı takılmalar başka bir hal aldı. en son ıssız adam olcanla sarmaş dolaştı. arkadaşlık namına pek sorun kalmamış görunuyor

rQ0JlM.jpg

Sanırım dün stad da en çok sevinen en çok coşan adam Sneijderdi :D

bana birisi bunu 10 yil önce dicekti, takimina Wesley gelecek, derdim hastir la. Senden benden fazla sevinecek deseler, döverdim o kisi yi. Ya hayat ne ilginc. Bana göre her3-4 yil böyle bir adami getirmeliyiz, herkes bunun gibi bizi benimseyemez, ama baya renk kattik. Rooney in oglu, Sarkozy nin oglu, Chelsea li taraftarlar drogba yi bize gelince övgüleri...

Müthiş bir karakter. Sporcu olarak zaten en üst düzey. Ama bu kariyere bu isime bu geçmişe rağmen böyle candan içten kalpten seviniyorsan artık Galatasaraylısın demektir. Bir de balkondan sarııı diye kükremesi yok mu koparttı attı kendimizden geçirtti bizi. Şimdi yazın, çok sayın ..ne basın gidiyor gitti diye.. Yazık o yalan haberleriniz için harcadığınız kağıtlara mürekkeplere elektriğe vs herşeye.. Sneijder Galatasaraylıdır ve hiç bir yere gitmez aga bunu bize ve cümle aleme ispatladı... Heykeltraş olsam gece gündüz çalışır heykelini yapar dikerdim Arena'nın avlusuna aslanım. Sen hep bizimle kal bir sağa bir sola yatır ayıları, kaldır nice sarı kırmızı şampiyonluk kupalarını..!

Bilmiyorum gördünüzmü evinin önündeki taraftarlara gece yarısı sarı kırmızı çektiriyor.....abi bu adam tam bir amigo oldu bizde ????????

Şarıııı!!! Diye bağırıyor balkondan. Kurban olurum seni yaradana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt