depay-nasring-rvp ile oynuyor.
umut-burak-poldi ile degil.
demek ki yanındaki adamlar olayı hikaye..
Muhteşem mantık :asd22::red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Fatih derdin ne senin yahu. Fırsat kolluyorsun vallah adama vurmak için.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bence sen kendi kendini anlamıyorsun.bizdeki oyunu ile hollanda'daki oyunu arasında fark yok diyorum, ne var bunda ?
bu saldırı mı oluyor simdi ? bence siz beni anlamıyorsunuz. ne ise gün gelir anlarsınız..
Bence sen kendi kendini anlamıyorsun.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Puhahahahahahahabizdeki oyunu ile hollanda'daki oyunu arasında fark yok diyorum, ne var bunda ?
bu saldırı mı oluyor simdi ? bence siz beni anlamıyorsunuz.
Puhahahahahahaha
Cidden inanarak mi yaziyorsun yoksa icinde nefret mi var
dogru maca baktinmi... en iyi oyunculari SNEIJDERydi her topu veren oydu
Sana karşı gelen tepkilerin sebebi sadece bu yorumun değil ki zaten. İçinde öyle bir antipati var ki her kötü oynadığında burada bitiyorsun ama ne hikmetse iyiyken adın geçmiyor. Takımda rezilleri oynayan onlarca adam varken gelip sürekli bu adama saldırıyorsun. Bu adamdan her maç gol-asist yapmasını veya her maçı domine etmesini bekliyorsan da yanlış takımı tutuyorsun Barcelona ve Messi senin için doğru seçim olur.yanlıs olan nedir ?
bizde ne oynuyorsa hollanda'dada onu oynuyor.
buradan ne anlamı cıkarıyorsunuz ?
Aynen, bizde futbol oynuyor, hollanda da futbol oynuyor. Haklisin.yanlıs olan nedir ?
bizde ne oynuyorsa hollanda'dada onu oynuyor.
buradan ne anlamı cıkarıyorsunuz ?
https://www.youtube.com/watch?v=K48gm8tFuXo (0:30) Terim neredeyse Sneijderi dövecek ne kadar kizginlar degil mi :red:Wes'e olan art niyetin kaynağı Terim tabi. Terim sevmiyor ya Wes'i, bunlarda kendilerince düşman yaratmış.