#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinoya laf eden sığırlar varsa defolsun gitsin buralardan

Ya Fatih derdin ne senin yahu. Fırsat kolluyorsun vallah adama vurmak için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bizdeki oyunu ile hollanda'daki oyunu arasında fark yok diyorum, ne var bunda ?

bu saldırı mı oluyor simdi ? bence siz beni anlamıyorsunuz.

Son düzenleme:
bizdeki oyunu ile hollanda'daki oyunu arasında fark yok diyorum, ne var bunda ?

bu saldırı mı oluyor simdi ? bence siz beni anlamıyorsunuz. ne ise gün gelir anlarsınız..
Bence sen kendi kendini anlamıyorsun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Özel mesaj yoluyla küfür etmeyelim lütfen. Şikayet etmeyi sevmediğim için buradan uyarayım dedim. Neyse Sino hakkında boş yorum yapmayalım

2016 da olmamasi bizim icin daha iyi guzel bir tatil gecirir 2018 icin kendini hazirlar, malum son turnuvasi olacak.

Wes'e olan art niyetin kaynağı Terim tabi. Terim sevmiyor ya Wes'i, bunlarda kendilerince düşman yaratmış.

yanlıs olan nedir ?

bizde ne oynuyorsa hollanda'dada onu oynuyor.

buradan ne anlamı cıkarıyorsunuz ?
Sana karşı gelen tepkilerin sebebi sadece bu yorumun değil ki zaten. İçinde öyle bir antipati var ki her kötü oynadığında burada bitiyorsun ama ne hikmetse iyiyken adın geçmiyor. Takımda rezilleri oynayan onlarca adam varken gelip sürekli bu adama saldırıyorsun. Bu adamdan her maç gol-asist yapmasını veya her maçı domine etmesini bekliyorsan da yanlış takımı tutuyorsun Barcelona ve Messi senin için doğru seçim olur.

wes hafif göbek sana yakışmıyor şut gücün de düşmüş. persie'nin pasını nasıl öyle vurdun anlamadım . ayıyı avlayan adamı sahada göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt