#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki performansıyla bu senede başımızın taci ama aşağısı kurtarmaz. Performans dalgalanmalarini tolere edecek ne takimimiz var ne de mali imkanlarimiz. Bana göre satilip geri dörtlüyu sağlama almalı .

Geçen seneki performansıyla bu senede başımızın taci ama aşağısı kurtarmaz. Performans dalgalanmalarini tolere edecek ne takimimiz var ne de mali imkanlarimiz. Bana göre satilip geri dörtlüyu sağlama almalı .

Iyiki sana kalmamis ozaman bu kulub. Bu tarzda dusunenleri kulubten uzak tuttukmu rahat ederiz ;)

Ilerde Burak ve Yekta'nin ayagina bakmakda baya bi heveslisin sanirim.

Gesendet von meinem LG G3

En ucak Burak oynadıkca hicbir zaman tam performansını gösteremeyecek :( Söyle hareketli, rakip defans ile bogusan ve arkasındaki oyunculara bos alanlar acan dinamo bir santrafor olsa, Sneijder kuskusuz altın çağını yaşar.

Gidecek mi, giderse yerine şunu alalım gibi muhabbetler azaldı gibi, koskocaman bi :

2061-nazar-boncugu_8271.jpg

Beyaz forma en cok reise yakisiyor.

Gesendet von meinem LG G3

son nefesini verene kadar bizimle olmali

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Manu'dan falan korkum yok da bu yavşak Monaco'dan tırstım biraz ne yalan söyleyeyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt