Babam Galatasaray'lı olmasına rağmen ben Hagi sayesinde sağlam bir Galatasaray'lı oldum bunu inkar edemem. Şimdi ise 10 yaşında bir kardeşim var ve Sneijder gelmeden önce gizli gizli alex'in posterlerini biriktirdiğini (tabi o zamanlar 6-7 yaşlarındaydı) Youtube'dan alex'i aratıp saatlerce videolarını izlerken yakalıyordum ve tabi fenerin maçlarını seyrederken. Ona karşı çıkmadım çünkü ileride olgunluğa eriştiği zaman sağlam maç muhabbetleri döndürebilirdik iki karşıt kulüp taraftarı olarak. Ancak durumlar böyle gelişmedi. Sneijder denen bir adam ara transfer döneminde çıkageldi ve o tarihten sonra tüm 2000 üstü neslin aklını darmaduman etti. Tabi kardeşiminde. Şuan fanatik derecesinde Galatasaray'lı ve Sneijder diye ölüyor evin içinde sabahtan akşama kadar. İşte bu adamlar bunun için varlar. Efsane 10 numaraların nesli tükenmekte ve belki de türünün son örneği bizim kulübümüzün futbolcusu. Biz belki yaşımız gereği Hagi'nin son 2 yılını adam akıllı izleyebildik beraber Uefa'yı kaldırdık Süper Cup'ı aldık ve en sonunda , Trabzon maçında oynadığı hayvani futbol ve attığı 2 hayvani gole rağmen futbolu bıraktığında daha ne olduğunu anlamadan gidişine tanık olmuştuk. Bizim nesil için özellikle 89,90,91 kuşağı için tam bir travmaydı. Şimdi Sneijder'e bakıyorum da yeni nesil doyasıya yaşıyor bu adamı ve bizim gibi saf da değiller herşeyin farkındalar. Yemin ediyorum oturduğum mahallenin önünde top oynayan çocuklar Sneijdeer sneijdeeer diye bağırarak ortalığı birbirine katıyorlar top oynarken alayı Galatasaray'lı ve her taraf sarı kırmızı. Velhasıl bir neslin Galatasaray'lı olmasını sağlamıştır bu adam ve bence bir neslin geleceğine ''BU DENLİ'' etki eden son adamdır kendisi. Lütfen değerini bilelim. Evet gittiğin de çok üzülecez ''Galatasaray'ın yeni Sneijder'i'' tarzı haberler sinirlerimizi zıplatacak ama o günler gelmeden türünün son örneği bu özel adam hala faalken keyfini çıkaralım. Esen kalın efenim..