#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzüne niye söylemedin Yasin Simsek, dayak yerim diye mi korktun ? Sirtinda alt üstü bir sandalye kirilirdi be evladim.
Yüzüne söyleseydi ne olacak ki? Böylelerine laf anlatmak çok zor. Bir bilgisi olmadan fikir üretiyorlar sonra da bu fikri sonuna kadar savunuyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yüzüne niye söylemedin Yasin Simsek, dayak yerim diye mi korktun ? Sirtinda alt üstü bir sandalye kirilirdi be evladim.
Gecen sene besiktas derbi macinda bejekelinin birine kufur etmistim yedigim dayagi unutmam adam fena patakladi yahu girilmez o riske.Rezillik diz boyu.Rezil oluyon birde.

Dünya´nin her yerinde bir basarisizlik oldumu ilk olarak takimin en büyük yildizi elestirlir. Arjantin kötü ise Messi, Madrid yada Portekiz Milli takimi kötü ise Ronaldo, Juventus kötü ise Pogba, Chelsea kötü ise Mourinho, hatta baskette bile Cleveland kötü olunca LeBron, OKC kötü olunca Westbrook/Durant sorumlu oluyor.

Burada ise basarida en büyük payi büyük yildizlar alir, basarisizlikta ise X,Y,B sorumlu olur, onlar hic sorumlu olmaz. Hadi Galatasaray´da Umut, Burak ve Sabri var da, bu adamlar Hollanda Milli takiminda El Ghazi, Hunterlaar, ve Depay kiligina girip, adami orada da mi sabote etmeyi basardi ?

Ne worldclassi aga, Hollanda Milli takim taraftari "Over the hill" diyerek adami performansindan dolayi korumaya alirken, siz hala adamin etrafi degisince ucacak, kacacak iddiasindasiniz. Yahu adam savunma yapmis da, ne kadar üzücüymüs, futbolun temeline uzak yorumlar, demekki ben cift yönlü bir oyun oldugunu düsünürken, sadece tek kale oynaniyormus hep.

Bir oyuncunun basarida payi varsa, basarisizlikta da vardir...

Ozaman bizden gitsin Real Madrid´de, Hollanda Milli takimindan gitsin, Almanya´da oynasin. Böyle bir mantik yok.

Son düzenleme:
Dünya´nin her yerinde bir basarisizlik oldumu ilk olarak takimin en büyük yildizi elestirlir. Arjantin kötü ise Messi, Madrid yada Portekiz Milli takimi kötü ise Ronaldo, Juventus kötü ise Pogba, Chelsea kötü ise Mourinho, hatta baskette bile Cleveland kötü olunca LeBron, OKC kötü olunca Westbrook/Durant sorumlu oluyor.

Burada ise basarida en büyük payi büyük yildizlar alir, basarisizlikta ise X,Y,B sorumlu olur, onlar hic sorumlu olmaz. Hadi Galatasaray´da Umut, Burak ve Sabri var da, bu adamlar Hollanda Milli takiminda El Ghazi, Hunterlaar, ve Depay kiligina girip, adami orada da mi sabote etmeyi basardi ?

Ne worldclassi aga, Hollanda Milli takim taraftari "Over the hill" diyerek adami performansindan dolayi korumaya alirken, siz hala adamin etrafi degisince ucacak, kacacak iddiasindasiniz. Yahu adam savunma yapmis da, ne kadar üzücüymüs, futbolun temeline uzak yorumlar, demekki ben cift yönlü bir oyun oldugunu düsünürken, sadece tek kale oynaniyormus hep.

Ozaman bizden gitsin Real Madrid´de, Hollanda Milli takimindan gitsin, Almanya´da oynasin. Böyle bir mantik yok.

Allah şifa versin kardeş. Umarım yakın zamanda akıl sağlığına kavuşursun.

Bütün maç ileri geri yaptı hem oyun kurdu hem bitirdi, 3 kişilik oynadı.Ama o son sn'deki pas neydi öyle.Bazen Sneijder kendine yakışmayacak şeyler yapabiliyor.Ama tekrar gördük ki Sneijder olmasa Kasımpaşa'dan İbb'den farkımız yok.

adamin dibi baska ne denilinebilir

hayir hollandada son maclarda tek oynayan sneijderdi. Bunu yerel gazetelerde diyor. Adamlar robben ve sneijder haric hic bi yasli oyuncuyu görmek istemiyorlar.

Futboldan bi halt cakmadigini daha önce de söylemistim, simdi ispatladin. Ancak 'su bunu dedi, istatistik bunu diyor' lara bakip konusursun sacma sacma. Biri armut der sen elma dersin.

Böyle futbol fakirleri futbolu seviyor iste, sonra neden ülke futbolu gelismiyor, neden Sabri ve Umutlar oynuyor diyoruz kendi kendimize.

Sabri ve Umut hollanda milli takiminda diger oyuncularin kiligina mi giriyor diyor :D Demek ki hic milli takimi izlememis, bi Depay ve Sneijder'i biliyor.

7232 mesajının içinde en saçması bu oldu Çakar.

Farklı olacağım diye adaletsizlik yapma.

Bir Top kapamadı ve
Hava top düellosunu daima kaybetti

Cok vasat dı ve mevki 'nin gerek di noktaları hiç yerine getiremedi.

"Bu nasıl DMC ?!"

Son düzenleme:
Futboldan bi halt cakmadigini daha önce de söylemistim, simdi ispatladin. Ancak 'su bunu dedi, istatistik bunu diyor' lara bakip konusursun sacma sacma. Biri armut der sen elma dersin.

Böyle futbol fakirleri futbolu seviyor iste, sonra neden ülke futbolu gelismiyor, neden Sabri ve Umutlar oynuyor diyoruz kendi kendimize.

Sabri ve Umut hollanda milli takiminda diger oyuncularin kiligina mi giriyor diyor :D Demek ki hic milli takimi izlememis, bi Depay ve Sneijder'i biliyor.

Hakan Delikanli: "Sokakta yürürken kafama mermer tasi düstü, bu yüzden Türk futbolu gelismiyor"

Futbolu bilmek, ve yorumlamak bu heralde senin kafanda ?

Istatistikler ile futbolu yorumlamak, ücüncü dünya ülkesi vatandasi refkleksleri ile, bir oyuncunun performansini aciklamak icin, diger oyunculari suclamaktan cok daha akici ve gercekcidir.

Türkiye gibi "gelismeyen Umut´lu, Sener´li" bir futbol ülkesine karsi evde kazanamayip, deplasmanda 0:3 kaybetmesinde, yani hic bir sorumlulugu yok. Galatasaray mac kaybedince, yine hic bir sorumlulugu yok. Böyle bir sacmalik birak futbolu, hic bir sporda yoktur. Nasil bir basarida övgüyü alirsa, basarisizlikta da elestirilir.

Türkiye´de (Avrupa´daki Türk´leri de kapsiyor) insanlarin gelismesi icin, ilk önce ücüncü dünya ülkesi vatandasi reflekslerinden kurtulmasi gerekiyor.

Son düzenleme:
7232 mesajının içinde en saçması bu oldu Çakar.

Farklı olacağım diye adaletsizlik yapma.

En gercekci mesajim budur bana göre. Adaletsizlik ile de alakasi yok, gayet mantikli... Taraftar Sneijder´e bir futbolcu degil, bir süs ve accessoir gibi bakiyor. Bu bakis acisi normal bir bakis acisi degil.
Ben sadece, basarisizliklarda da Sneijder´in sorumlulugu oldugunu yazdim, sadece basarilarda degil. Bu sadece Sneijder icin degil, dünyanin her takim sporlarinda, büyük oyunculari icin gecerlidir.

Bu gayet mantikli ve futbolun dogasina uygun sözleri, büyük bir skandalmis gibi algilamak bile, insanlarimizin kafa olarak daha cok Hindistan Futbol ligine uyuduklarini gösteriyor. Yahu bizde bir Teknik Adam gidip Van Gaal gibi Sneijder´i boynundan tutup hortlak gibi bagirsa, burada kalp krizi gecirir Hakan Delikanli gibi futbol uzmanlari.

Son düzenleme:
Bu adamla birlikte bir kaç kişi hariç,sahadaki oyuncuların hepsi yokları oynamışken;sen gelip gol atan bu adama yenilgide de katkısı var dersen,artniyetli olduğunu belli edersin.O yüzden geçeceksiniz bu bakış açısı ayaklarını.

Bu adamla birlikte bir kaç kişi hariç,sahadaki oyuncuların hepsi yokları oynamışken;sen gelip gol atan bu adama yenilgide de katkısı var dersen,artniyetli olduğunu belli edersin.O yüzden geçeceksiniz bu bakış açısı ayaklarını.

Benim niyetim kimseyi alakadar etmez, var say ki, ben dünyadaki en art niyetli insanim. Her yorumumda da oluk oluk art niyet akiyor, sakin ha ki, bir mesajimda bile iyi niyetli oldugumu düsünmeyesin.

Her maglubiyetten sonra Sneijder konusuna girip, seni bu takim haketmiyor gibi "iyi niyetli" sözler yazan sahislara karsilik, Galatasaray´i bir Hindistan Futbol kulübü seviyesine indirgeyen sahislara karsilik, gayet de dogal olarak öyle bir mesaj yazabilirm. Varsin damarlarimdan Bush ailesinin kani aksin.

Sayın çakar Semihi dillemeni görmezden geldik ama Wesleyden ne istiyorsun?

kkanbu.jpg
şu saçma yorumlara sabri bile kızdı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt