#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CXKxLj9UAAAwln3.jpg

Geçen sene de Muslera ile Telles kalmıştı yabancılardan. Sneijder ayıp etti gözümde indi biraz açıkçası. Kayseri maçındaki olası yenilgi takımı tamamen kopartabilir ligden. Bence herşeye rağmen gitmemesi gerekirdi.

Bazı yavşaklar %100 iş ahlakı isteyenlere laf atıyor bir kısımda dillemekle meşgul.Ronaldo yılda 60 gol atıyorum ben kaçar der mi demez çünkü karşılığını 20 m euro olarak alıyor.Buradaki ortam profesyonel insanları bozuyor.Tabi bunlara prim veren mal kitlenin de etkisi büyük.

Tatili haketti ne demek ya ? Muslera da tatili haketti o da mı oynamasın ?

Christmas dün değilmiydi ? Muslera Müslüman mı o niye yapmıyor ? Şurda 1 maç kalmış zaten sonra Ocak'ın ilk haftasına kadar yine oynama.

3 Gün sürüyor... 24, 25 ve 26.... Yani bugün daha kutlamalar devam eder genellik ile, aile ve dostlar arasinda. Bu bir sürectir.

Her insanin dine baglililigi ayni seviyede degil. Her müslümanda, her hafta cumaya gitmiyor mesela... Ve yine lig devam ederken, oruc tutan bir cok sporcu var. Federasyon ingiliz haftalari yapsin, bu tip maclarin, dini bayramlarin üzerine geldigi günlere denk getirmesin. Olay basit aslinda.

Asgari ücret vermiyoruz ya. Muslera ve diger oyuncular gibi o da oynamasi lazim aslinda...

3 Gün sürüyor... 24, 25 ve 26.... Yani bugün daha kutlamalar devam eder genellik ile, aile ve dostlar arasinda. Bu bir sürectir.

Her insanin dine baglililigi ayni seviyede degil. Her müslümanda, her hafta cumaya gitmiyor mesela... Ve yine lig devam ederken, oruc tutan bir cok sporcu var. Federasyon ingiliz haftalari yapsin, bu tip maclarin, dini bayramlarin üzerine geldigi günlere denk getirmesin. Olay basit aslinda.
Orası öyle de bana daha çok Christmas sebebiyle değil de "tatil" yapmak için izin almış gibi geldi. Ocak'ın ortalarına kadar lig maçı yoksa takıma katılacağını sanmıyorum. Christmas denilen olay dün gerçekleşiyor, EPL'de bütün oyuncular hala takımla maça çıkıyor. Ama Sneijder 2 gün önceden izin alıyor ve yarınki maçta da yok.

Oruç tutma olayı da farklı, sonuçta 1 günlük değil 1 ay tutuyorsun ama yanlış bilmiyorsam futbolculuk gibi bir meslek yapanlar oruç tutmaktan muaf tutulabiliyor.

Edit : İlk paragrafını yeni eklemişsin sanırım o yüzden görmedim.

Son düzenleme:
Geçen sene de bu donemde oynamamisti. Niye böyle yapıyon portakal :(

Adamın yokluğu çok belli. Ne bi şut tehditi oluşturabiliyoruz ne hücumda paslaşabiliyoruz doğru düzgün

Oynama şıno sende oynama battıg zaten sakatlanan bi daha geri dönmüyor tıpkı 2010-2011 deki gibi

SON DAKİKA: Galatasaraylı Wesley Sneijder sakatlığı nedeniyle sezonu kapatabilir... (Doğan Haber Ajansı)

BÖYLE BİRŞEY OLURSA KEPENGİ KAPATABİLRİİZ BU SENE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt