#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacak tabi sampiyonlar ligi kupasini kazanmis dunya kupasi finali oynamis ve dunya kupasinda gol krali olmus.

UEFA'da yilin futbolcusu secilmis,ballon'dor ödülüne aday olmus bir futbolcunun selcuk gibi kadin futbolu oynamasi gereken bir eleman ile ayni maasi almasi sacma olur
Daha güzel anlatilamazdi. Bravo.

Bunlara göre Türkiye Liginden cikamamis Selcuk ayni parayi, Sabri ayni parayi almali.

Ya hala kuş diyorlar arkadaş. Bir mesajımdan kuş olduğumu çıkarttılar. Attığım 4000'e yakım mesaj var bak bakalım.. Bjk yensin diyince bir şey yok ama fb yensin diyen ben kuş oluyorum.
fb gsyi diyen 1 gslinin

1- ya gavat olması lazım

2- yada gsli gözüken fbli olması lazım

gs-fb maçında fbyi destekleyen herkes aynıdır

Bir takımda teknik direktörün, kaptanın, orta sahada bir futbolcun, forvette bir futbolcun, defansta bir futbolcun hırçın olacak hatta gerekirse çirkef olacak hakemi baskı altına alacak. Tamam her bölgeyi geçtim herkes sinik Sneijder, Poldi hariç isyan eden yok ama ulan hem orta sahada oynuyorsun hem 1. kaptansın Selçuk bey etliye sütlüye karışmayan kaptan mı olur anasını satıyım kaptan dediğin isyankar, takımını sahiplenen, hırçın, gerekirse çirkef olmalı hiç boşa ama dürüst oyun fair-play nidaları atıp boş boş kafa sevmeyin. Bu sene hakemlerin en kolay maç yönettiği takım olduk lan.

Ya hala kuş diyorlar arkadaş. Bir mesajımdan kuş olduğumu çıkarttılar. Attığım 4000'e yakım mesaj var bak bakalım.. Bjk yensin diyince bir şey yok ama fb yensin diyen ben kuş oluyorum.

Bro fb yensin dersin ok tamam da sen direkt fb'ye yatalım dedin bu yüzden tepki çektin. Ha fb'ye yenilelim desen bile tepki çekmen normal, mahalle maçı bile yapsak, tavla-okey bile oynasak fb'yi yenmek isteriz her zaman. Ki burda futbolu konuşuyoruz.

sneijderin yerine şu anda takımda messi olsa aynı şekilde eleştirilir kadro o kadar kalitesiz ki düşün takım kaptanı adam amatör küme oyuncusu sneijder ne yapsın evet kötü oynuyor ancak bu tamamen takımın durumu ile alakalı bir durum.

Neden Hagi ile kıyaslanıyor?

Sabri, Semih, Balta, Olcan, Selcuk, Donk, Yasin, Umut gibi cöpleri temizleyewcegine degerlere leke atiyoruz. BU SADECE TÜRKIYE'DE OLUR, KABULLENIN.

ne bu asabiyet? Sana cevap vermememe rağmen ısrarla cevap yazıyorsun. Geçmişte bir şey mi yaşadık? Yoksa bu kadar ısrarlı şekilde cevap yazılmaz.
fb gsyi diyen 1 gslinin

1- ya gavat olması lazım

2- yada gsli gözüken fbli olması lazım

gs-fb maçında fbyi destekleyen herkes aynıdır

Sneijderi begenmeyenlerin cogu troll.

Bro fb yensin dersin ok tamam da sen direkt fb'ye yatalım dedin bu yüzden tepki çektin. Ha fb'ye yenilelim desen bile tepki çekmen normal, mahalle maçı bile yapsak, tavla-okey bile oynasak fb'yi yenmek isteriz her zaman. Ki burda futbolu konuşuyoruz.

Ya senin gibi seviyeli mesaj atanlar olsa keşke. Maç başladığı an elbette GSliyiz öyle saçma şey olur mu? Neyse ben zaten bir konuyu bu kadar uzatmayı sevmem. Benim mesajları az-çok okuyan bilir zaten ne olduğumu.

hagiyi izlediniz mi

sneijdere sahada yürüyor diyorsunuz

hagiyi izlediniz mi

bu adam 2 hafta önce 90+4te götünü yırtarcasına pres yapıyordu

sahada bizim gibi mallları izledikçe çıldırıyor

artık fblik veya salaklık yapmayın

en önemli sebep zeka seviyesi diye yorumluyorum

bide bunlar hagiyi de izleyemedi o döneme yetişemedi

x2 gerizekalılık

Şu an oynayan oyunculardan kaç tanesi Hagi'den iyi de Sneijder'i böyle yargılıyoruz? Adam Juventus maçından beri takımı taşıyor, sevseler de sevmeseler de durum bu.

Mirallas---Doumbia------Feghouli
------------Sneijder---------------

böyle bir sistemde oynatilmasi lazim olan futbolcu
Selcuk,Olcan,Umut,Yasin ve bitik Podolski ile oynuyor..oynatiliyor.

REZILLIK !

Şu an oynayan oyunculardan kaç tanesi Hagi'den iyi de Sneijder'i böyle yargılıyoruz? Adam Juventus maçından beri takımı taşıyor, sevseler de sevmeseler de durum bu.
bide şöyle bir konu var

selçuğa laf ediyormuş da sneijdere laf söyletmiyormuşuz

niye söyletelim

ikisi eşit mi adliye mi burası herkes eşit yargılansın hakları eşit olsun

BURASI 1 KURUM VE HİÇBİR KURUM PERSONELLERE AYNI ŞARTLAR VERİLMEZ

aynı ünvanları yapsalar bile işini iyi yapana göre maaş/davranış farklı şeyler yapılır

yok selçuk eleştiriliyorsa sneijder de eleştirilirmiş

böyle düşünen de maldır ve bu mal olduğunu bilmiyordur

Mirallas---Doumbia------Feghouli
------------Sneijder---------------

böyle bir sistemde oynatilmasi lazim olan futbolcu
Selcuk,Olcan,Umut,Yasin ve bitik Podolski ile oynuyor..oynatiliyor.

REZILLIK !

Bu adamları arkalarına da iki tane dinamo orta saha koy, sonra arkana yaslan ve izle. Sneijder en az 15 gol 20 asist..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt