#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük kaptan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçuk'un görevini de yerine getirdiği için etkili olamıyor. Malum ileri pas atabilen sınırlı topçumuz var.

bahanebahanebahane.

selcuk ne kadar kötü ise sneijder ondan 1 tık önde sadece.

hani 2 aşama var. bm bk oynayanlar ile onlardan 1 tık iyi oynayanlar. yasin 2 tık iyiydi orası ayrı..

Bu sene şutları pert şutsuz sneijder de keyf vermiyor haliyle

Bu berbat ötesi takimda Neuer'i de koysan sapitir, Messi'yi de.

Mesela Muslera da iyice takimin geneline ayak uydurdu, bunlar normal yani. Gecen sezon takim kötüydü ama öne cikan 2,5 isim vardi Muslera,Sneijder ve Yasin(bucuk olan bu).

Bu sezon ne öne cikan adam var ne de takimi kurtaracak birisi. Takimin tamami berbat bir durumda. Tabi bazi ayrimlar yapabiliriz "berbat ötesi" "berbat" ve "eh iste / vasat" gibi.

Tabi tek bir oyuncunun takimi kurtarmasinin beklenilmesi ancak Türkiye gibi bir 3.dünya ülkesinde olur bu yüzden de sallayin Sneijdere renktaslar. Muslera'nin da yan top sorunlarini konusalim.

Medya sırayı Sneijder'e getirdiğine göre savunmanın vakti gelmiştir.

iyi paralara satılmali.sneijdersiz de aynı yerlerde bitiririz ligi..yerine gelecek parayla 2 forvet alınmalı..

Gider sezon sonu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hala sağa sola Sneijder'e laf atalım da sevenlerini çıldırtalım diye özel mesaj atıyor musun? :d
atıyorum.gizliye gerek yok burdanda sneijderin bir halta yaramadıgını yazıyorum.senin gibi veletler aysala tapıyordu yaa nerde lan aysalınn..kaçtı demee..

atıyorum.gizliye gerek yok burdanda sneijderin bir halta yaramadıgını yazıyorum.senin gibi veletler aysala tapıyordu yaa nerde lan aysalınn..kaçtı demee..

Şöyle gerçek düşüncelerini yaz ki kimin ne mal olduğunu bilelim. Bütün gün Fanatik, Fotomaç okumaktan beyni yanmış, hayatında Türkiye Ligi'nden başka lig izlememiş düşük herif. :d

Sneijder de giderse kimi izleyeceğiz arkadaşlar? Tamam hepimiz Galatasaraylıyız, her şartta destekleriz ama takımı PTT 1. lig takımına çevirmenin de alemi yok.

Beyaz TV'nin algi operasyonu ilk taraftarlari ele gecirmis. Beyinsiz olmayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt