Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
Giderken Podolski'yi de almayı unutmaz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun kötüydü her topu ezdi ama neden sol tarafta oynuyor hala anlamis degilim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu Telles ve Riera'yla gayet iyi yapıyordu. Ayrıca orada yaptıkları pas oyunuyla sürekli şut atma fırsatı buluyordu, artık onu da bulamıyor. Şut atacağım diye sağa çekip çalım atmaya falan çalışıyor ama çalım yeteneği olmayan bir oyuncu olduğu için sürekli top kaybediyor. Geçen sene Telles ve Yasin'le birlikte onun formu da yükselmişti. Hamza Bey, Telles ve Bruma'yı yollamasa belki yine güzel sol kanat varyasyonları izleyebilirdik.Oyunu bu... Orta sahanin solunda oynuyor mac icerisinde cogu maclari. Sol bek, sol acik ile oralarda ücgenler ile oralardan oyun kurmaya calisiyor. Milli takimda da ayni sekilde oynuyor.
Bunu Telles ve Riera'yla gayet iyi yapıyordu. Ayrıca orada yaptıkları pas oyunuyla sürekli şut atma fırsatı buluyordu, artık onu da bulamıyor. Şut atacağım diye sağa çekip çalım atmaya falan çalışıyor ama çalım yeteneği olmayan bir oyuncu olduğu için sürekli top kaybediyor. Geçen sene Telles ve Yasin'le birlikte onun formu da yükselmişti. Hamza Bey, Telles ve Bruma'yı yollamasa belki yine güzel sol kanat varyasyonları izleyebilirdik.
Telles´in pas oyunu cok iyidi, Yasin ile birlikte cok iyi bir üclü kurmuslardi. Bruma´da sagdan bos kosular ile alan aciyordu, bunun ile birlikte Burak bol bol pozisyona giriyordu hücumda... Sneijder paslari ile etkili oluyordu. Melo kalsa, iyi bir sag bek ve yedek forvet alabilseydik yeterdi aslinda. + Carole´da extra olurdu. Deli Engin´i de alirdim kadroya.
Adam kafayı bir kaldırıyor önde Umut solda Yasin arkaya baksa Donk sigaraya falan başlamıştır.
Hahahahah vallahi bunu bende düsündüm, yani hayata küserdim. Bi kac sene önce Cambiasso filan, hadi bizdeki ilk sene yine Drogba, Riera Melo filan vardi, simdi tam sanki hindistan ligine gitmis gibi hissediyordur
Valla geçen sezon bizim takım kötüydü diyenlere anlam veremiyorum. Bizim geçen seneki kadromuz eksikleri olan ama lig için iyi bir kadroydu. Hamzaoğlu şampiyon kadroyu yollamayacağım falan tarzı açıklamalar yaparken o kadronun çok önemli 3 oyuncusunu yolladığının farkında bile değildi.