#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok kötü ve eleştirileri hakediyor bugün resmen takımı yavaşlattı olumlu ve akılcı bir pas kullanamadı ilk geldiği zaman vuruşları falan çok güçlüydü iki şutunu ermanında dediği gibi tolgayı antrenmanda çalıştırır gibi vuruştu böyle devam etmemeli.

kötüydü abi

ama ne olursa olsun 89.dk kötü oynasin 90.dk bir pas bir orta bir sut ile maci alirsana. Al iste bugun yine. Yasin mali micti , bir assist yapti

Çok kötüydü. Geçen sezondan kalma gereksiz top kayıpları, ikili mücadelelerde yerde kalma alışkanlığı ve hakeme itiraz devam ediyor.

Sen ne güzel adamsın be.

CpxNnIXWYAUiRVB.jpg

GSCimbom ‏@GSCForum 7 min7 minuten geleden
Maç sonu Wesley Sneijder, madalyasını bir taraftara hediye etti.

CpxM_GiWcAEzAaV.jpg

Baya kötüydü ama toparlanır yav bir şey olmaz, özellikle formda bir sneijder bruma-sinan ikilisiyle birlikte çok can yakar.

Tapatalk

Şut vasfını kaybettiğinden beri yarım bir sneijder izliyoruz

Kötüydü ama hakan baltayada attırdı.Adamın en kötü hali bile iş yapıyor.Chedjou dengesizi gibi bir çuval inciri berbat etme peşine düşmüyor.

Bugün kötüydü. Gerçi kötü hali bile asist yaptı, uzatmaların son dakikalarına kadar pres yaptı. Bazı pozisyonlarda beni dahi deli etti o ayrı konu. 2013-2014 sezonundaki Sneijder'i tekrar izlemek istiyorum. Geçen sezon ki gibi bir Sneijder'e bu sene ben dahi tahammül etmem. İyi ve diri bir Sneijder görmek istiyorum.

İnanılmaz kötü bir maç çıkardı.Bir an düşündüm bu wesin çakması filanmı diye.Ayağına gelen bütün topları istinasız kaptırdı.

Orta Saha'nin olmasindan dolayi cok defansif oynuyor, kendini cok yoruyor. Dolayisiyla eskisi gibi bitirici olmak icin cok yorgun kaliyor.

Bu degismeli faydalanmak icin. Sneijder kosmaz arkadas. Selcuk kosar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt