#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala zirvesinden uzak ama geçen haftaki feceaatten sonra daha iyi bir Sneijder gördük. Bu ileriye gidişin devamının geleceğini umuyorum. Sezonumuz ayağına bakıyor.

Bir de şut tercihlerini daha iyi yapması lazım. Aldığını vurdu nerdeyse özellikle ilk yarıda. Emre Çolak yapıyordu bunu, sinir ediyordu herkesi. :D

Rakip taraftarlar öve öve bitiremiyor.

Dün cok sut denedi, hepsi tutmadi dogru. Ama zemini de hesaba katmak lazim. Bu zeminde her topu tutturmak cidden zor.

Ama sutlarindan ziyade adam tam bir merkez. Cok önemli toplar tuttu ön alanda. Her atagimizi baslatan isim.

Ilerde Josue, Bruma ve olasi bir transfer ile daha da iyi olacagini düsünüyorum.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Burda geçen hafta Wesley'e sallayan hangi takım taraftarı olduğu belirsiz hırtlar vardı. Wesley oynadığı oyunla hepsine kapağı taktı. Ve de böyle devam edecek.

Yedigi ceza yüzünden gsden ıntıkam almak ıstemıstır..

Tiote ıstanbula ındıgında evınde keyıf yapan sneijdeerın aklına bı plan gelmıs..

Sneijder adamı JOR a tiotenın yerıne onunda yakından tanıdıgı kankası de jong u transfer edelım demıstır 500 bın alan de jong 2.5 mıo para alacaktır gsden...

Böylece sneijder takımdan ıntıkamını almıstır ve suan kıs kıs guluyordur

Tiote ıstanbula ındıgında evınde keyıf yapan sneijdeerın aklına bı plan gelmıs..

Sneijder adamı JOR a tiotenın yerıne onunda yakından tanıdıgı kankası de jong u transfer edelım demıstır 500 bın alan de jong 2.5 mıo para alacaktır gsden...

0000000630388-1.jpg

Maçın büyük kısmını sol tarafta oynuyor. Sağ taraftaki oyun çok kısıtlı oluyor bu yüzden. Bu şekilde oynayan bildiğim en iyi oyuncu Iniesta; ama o da sol iç oynamasından kaynaklı bu şekilde oynuyor. Bizde 4-3-3 oynayıp, Sneijder'i sol iç olarak kullansak daha yararlı olacak gibi. Tabii orda sağ tarafı tek başına götürebilecek Messi faktörünü de unutmamak lazım. Belki bu sezonki gibi Podolski orayı yine tek başına götürebilir.

Katılıyorum kesinlikle artık kaptan olmalı, geç kalındı bu karar için.

Yoh amına - YouTube

Izleyenler var mi bilmiyorum ama Isvec karsisinda müthis oynuyor ve beraberligi getiren golü de atti kendisi temiz bir vurus ile.

Izleyenler var mi bilmiyorum ama Isvec karsisinda müthis oynuyor ve beraberligi getiren golü de atti kendisi temiz bir vurus ile.

Foot Calibration Completed

Sonunda koseyi tutturdu Kutsal Portakal. Uzun suredir dogru duzgun kaleyi bile tutturamiyordu. Hepimize orgasmic bir sene yasatacak gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt