#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyiydi bence. Tek topları, kanatlara attığı diyagonal paslar falan oldukça güzeldi. Daha henüz Eren'le aynı dili konuşmaya başlamadı. Sneijder saha içinde Podolski ve Burak'la daha iyi anlaşırdı, Eren'le de yakında aynı dili konuşmaya başlayacak.

Bu akşam iyiydi. İyi ki biz de be..

Sent from my iPhone using Tapatalk

CslLY_HWYAIB_MI.jpg

Ligtvye helal olsun Sneijder icin özel pasta ve klip hazirlamislar. Sneijder agliyordu neredeyse.

Bu takimi birakmak istemiyorum dedi.

Suriyeli Udey, Sneijder ile buluştu.

CslMRBvXEAAltyW.jpg

CslMRvIWcAAff1m.jpg

Çapraz uzun pasları veya genellikle uzun pas hataları yıllardır var olan eksikliği zaten. Kalitesine yakıştıramıyorum bu tür pasları açıkçası ama deniyor en azından.

Etkili pasları da oluyor da sonuçta. Ama en önemlisi topsuz oyununda blok maestro oyununda muhazam kalitede oynuyor. Kademe kaldırıyor ve rakibin kademesine bozuyor. Oyunun yönünü yönlendiren de tah kendisi genelike oyun kurarken.

Göze batan ama tabiki pas hataları oluyor bir çok izleyiciye

Sneijder in asist sayısına takılmayın golün orta sahadan hazırlığını yapan adamdır her daim.

Selçuk 30 metreden romantik ara paslar denerken sneijder tek topla rakibin dengesini bozmaya çalışır her zaman.

sent by note ????

Sanki yedekte David Silva bekliyor, şu adam gibi kaliteli ve şu kulübü benimseyen dünya yıldızları kolay gelmiyor sevgili renkdaşlar.. Kendimi bildim bileli bu renklere sevdalıyım, ilk aşkım. Böyle adamlar kolay kolay gelmiyor, sevelim sayalım ve el üstünde tutalım...

Yahu adam 1 top kayibi yapinca kötü oynuyor deniliyor. Adam tek pasla rakip savunmanin belini kiriyor, hep riskli paslar atiyor, hep orta yapiyor.. Oyunda olmasin atak bile yapamayiz.

Sneijder'den öyle rakibin beli kıran çalımlar, Bruma gibi deparlar beklemek yanlış olur. Böyle tek toplarla oyunu çevirmeyi becerince takıma katkı sağlıyor.

2010daki sneijderden falan bahsediyorsunuz sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt