#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle olmayacak ya toplanalım bi ara kavga edelim rahatlayalım.

likes.png
Mehmet Arslaner, Uğur İz, Tayyar Akyemiş, Doğu Alkan, Danyal Artemis and 87 others mesajı beğendi..

senin tapatalk hayirdir :D Like mi kasiyorsun reyiz

sen de rahat bir nefes alırsın o zaman . neyse o güne kadar ızdırabınım :)
merak ettim la kim bu adamlar ?
ümit , mahir ... birileri sende derin izler bırakmış unutamamışsın .
sanal hallüsinasyonlar mı görüyorsun yoksa paranoyak mı oldun :)

korkma la hor görmem garibi. düşene bir tekme de ben vurmayayım . el birliğiyle senin ruhundaki ve başka yerindeki çatlakları onarırız. Sergen Zeren bir daha bu çocuğa karışma yazıktır günahtır.
karşında beni bulursun :)))

Hahaha merak etmis

Hatirlasana kufur etmistim sana ihrac edilen sen olmustun

Yine ayni olacak kusura bakmazsin artik

Hahaha merak etmis

Hatirlasana kufur etmistim sana ihrac edilen sen olmustun

Yine ayni olacak kusura bakmazsin artik

engin deniz taş atmakla bulanmaz. o vatandaşın kım oldugu ve aranızda geçenler beni ilgilendirmiyor.
sen beni ancak eğlendirirsin ben istersem senle oynarım dalgama bakarım istemezsem fukara sümüğü gibi muamele görürsün.
stres topu vazifeni gördün senle işim bugünlük bitti . forumda takılmaya devam edebilirsin.

"engin deniz taş atmakla bulanmaz"
obaaa watsapp durumu gibi söz. bunu not edeyim hakanla munazara ettiğimde kullanırım

edit. ahahahah neye uğradığını şaşıracak kullandığımda :asd22:

engin deniz taş atmakla bulanmaz. o vatandaşın kım oldugu ve aranızda geçenler beni ilgilendirmiyor.
sen beni ancak eğlendirirsin ben istersem senle oynarım dalgama bakarım istemezsem fukara sümüğü gibi muamele görürsün.
stres topu vazifeni gördün senle işim bugünlük bitti . forumda takılmaya devam edebilirsin.

Hahaha diger hesaplarinin hedefi de ayni miydi

Onlar fazla takilamadi burda,seninde sonun ayni olacak Toprak cekiyor seni.

selçuk ve sneijderli orta saha ile şampiyon olmamız imkansız.ikisi de emekli olmuş paraları koyacak yer bulamayan eski futbolcular.yerlerine bir tane futbola aç oyunu çift yonlu oynayabilen futbolcu alsak çok daha iyi olur.

şu yönetimin belki de en akıllı hamlesi sneıjder'i göndermek olacaktı ama bazı işgüzarlar engel oldu ...
çekin ceremesini. her şeyi tadında bırakmak lazım . her futbolcu ve kulüp bir limondur birbirlerini sıkıp posası çıkınca da vazgeçerler.
öğrenemedik gitti profesyonelliği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt