- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
böyle olmayacak ya toplanalım bi ara kavga edelim rahatlayalım.
Mehmet Arslaner, Uğur İz, Tayyar Akyemiş, Doğu Alkan, Danyal Artemis and 87 others mesajı beğendi..![]()
senin tapatalk hayirdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle olmayacak ya toplanalım bi ara kavga edelim rahatlayalım.
Mehmet Arslaner, Uğur İz, Tayyar Akyemiş, Doğu Alkan, Danyal Artemis and 87 others mesajı beğendi..![]()
1 like eksik kopyalamışsın renkdaş
sen de rahat bir nefes alırsın o zaman . neyse o güne kadar ızdırabınım
merak ettim la kim bu adamlar ?
ümit , mahir ... birileri sende derin izler bırakmış unutamamışsın .
sanal hallüsinasyonlar mı görüyorsun yoksa paranoyak mı oldun
korkma la hor görmem garibi. düşene bir tekme de ben vurmayayım . el birliğiyle senin ruhundaki ve başka yerindeki çatlakları onarırız. Sergen Zeren bir daha bu çocuğa karışma yazıktır günahtır.
karşında beni bulursun))
1 like eksik kopyalamışsın renkdaş
senin tapatalk hayirdirLike mi kasiyorsun reyiz
Hahaha merak etmis
Hatirlasana kufur etmistim sana ihrac edilen sen olmustun
Yine ayni olacak kusura bakmazsin artik
musapcım bende anlamadım neden böyle oluyor. arkdaşlar fikirlerime değer veriyolar demekki.
ama olay tam olarak neyse sarper bey gelir tespit eder birazdan
Osman SEDEN, Erdi Üzülmez, Musap Aydinli, Ömer Tezcan, Ömer Cular and 54 others mesajı beğendi..![]()
engin deniz taş atmakla bulanmaz. o vatandaşın kım oldugu ve aranızda geçenler beni ilgilendirmiyor.
sen beni ancak eğlendirirsin ben istersem senle oynarım dalgama bakarım istemezsem fukara sümüğü gibi muamele görürsün.
stres topu vazifeni gördün senle işim bugünlük bitti . forumda takılmaya devam edebilirsin.
reis c# üzerine çalısıyorum bu aralar forumlar için bi kod yazdım bu tür küçük işlemleri kolaylıkla hallediyorum. muazzam layk kasıyorkendı mesajını begenmıssın renktas nasıl yaptın
battala = 3xSneijder
badou = 5xSneijder
arda kendiliginden öyle,ben bisey yapmadım.sorduğun sorunun cevabını almışsın ...benim sormama gerek yok . @Sergen Zeren ne yaptın sen bu çocuğa ?
adamın içine dert olmuş .
sen mı beni yerın dıbıne sokuyosun?Anlasilan sergen'i hergun yerin dibine sokmami kiskandin beni de sok diyorsun
Benim gözüm baskasinda,sorsana kulagi cinlamis mi
Emrah Yıldırımsen mı beni yerın dıbıne sokuyosun?dua et ciddiye almıyorum seni.
sen mı beni yerın dıbıne sokuyosun?dua et ciddiye almıyorum seni.