#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle demesi dogal degil mi? Gitmek istiyorum ama 1. Sinif bir takimdan teklif gelmezse Galatasaray'daki kazandigim parayi riske sokmam mi diyecek? Kendisi ne tur bir tepki ile karsi karsiya kalacagini iyi bildigi icin kendisi icin en dogru olan aciklamayi yapiyor.

O zaman dünyadaki bütün takımlardaki bütün topçuların takımlarından gitmek istediklerini varsayabilir miyiz? :)

Abi bu neydi boyle tam bir maestro.. Topu en basit ve en etkili kullanan oyuncuydu

Boyle demesi dogal degil mi? Gitmek istiyorum ama 1. Sinif bir takimdan teklif gelmezse Galatasaray'daki kazandigim parayi riske sokmam mi diyecek? Kendisi ne tur bir tepki ile karsi karsiya kalacagini iyi bildigi icin kendisi icin en dogru olan aciklamayi yapiyor.

Sneijder kalir, zaten ona ihtiyac duyan bir elit takim da yok gercekci olmak gerekirse, adamlarda ne bicim topcular var..

tumblr_n89j2kxtqy1qdd14do2_1280.jpg

tumblr_n89hffgTsU1sqlg9oo4_1280.jpg

We have Sneijder, they don't !

Şimdi sen bizimsin ya , ben nasıl mutluyum biliyor musun ? Allah'ım seni esirgesin, seni satanı satarız klubü yakarız. Nolur gitme

Senin yüzünden imparatoru kovdular:mad:

şaka la şaka. Imparator+ Hamzasi feda olsun sana;)

wes baskan sampiyon yap bizi

Bu adama yoldasini ( Robben ) bi türlü getiremedik ya.

Neyse artik Olcan´a takilir onun da saclari yok yanilmiyorsam :D.

Reis İtalya'da TT olmuş. İnterliler yönetime saydırıp rakipler kaçırdılar diye dalga geçiyolar heralde :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt