#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gol atti diye bas taci ettiniz yine...

ben bu zamana kadar sergiledigi performanstan memnun degilim.

hagi ile falan kiyaslamak abesle istigal...

hagi'nin tirnagi olamaz wesley suana kadar sergilediig performansla

ben de isterim basarili olmasini ama doku uyusmazligi var...

bizim yeteneksiz ve oyun zekasindan eksik yerliler ile anlasamiyor iste.

Yav bi gidin topu kontrol edisi hizli dusunup ayak disi veya ayak ici ile attigi paslari dunyada bir Sneijder atiyor oda Galatasarayda oyniyor adam halaaaeee

@Fatih Hacı "" beğenmedim bu macda. Golü superdi ama tabiki. Çok hatalı pas yaptı . Onun seviyesinde olan birisine yakışmadı "" @Talha Küllü "" Top ayağına geldiğinde takimi rahatlatabilen tek oyuncuydu. Buna Hamit de eklendi sonradan. Ne yazık ki yardıma gelecek kadar beyin fonksiyonları gelişmemiş takim arkadaşlarına sahip. ""

Sneijder'ın yaşadığı sorun bu iki alıntıda yatıyor ,
sanırım 2 kere verkaç yaptı ama topu alamadı hemde kendisini boşa çıkarmışken , top ayağındayken kendini boşa çıkartıp pas alış verişi yapabilme olanağı kısıtlı ,
birde maç içinde birçok kereler olduğu şekliyle tam ceza sahası çevresi yada yakınlarında topla ilerlerken pas verdiği kişi kendini savunmanın arkasına saklıyor yani azıcık beyin olsa pası alabilirler verkaça girebilirler yada kendileri dönebilir ama yok istisnasız tüm yerliler ultra yeteneksiz bu anlamda ,

Kısaca maça ne şekilde bakarsanız oradan görürsünüz çok pas hatası yaptıda denilebilir başka şeylerde ki özellikle ilk yarıda ileriye doğru verdiği paslarda aynı şeyi Meloda yaşadı , zaten bir kere bizimkilerin anlayacağı şeklinde pas geçti onuda Yasin harcadı .

Not: Üst üste aynı mesajda 2 alıntı yapamıyorum .

:) Mustafa sarplara layıksınız ya hadi hayırlısı

@Fatih Hacı "" beğenmedim bu macda. Golü superdi ama tabiki. Çok hatalı pas yaptı . Onun seviyesinde olan birisine yakışmadı "" @Talha Küllü "" Top ayağına geldiğinde takimi rahatlatabilen tek oyuncuydu. Buna Hamit de eklendi sonradan. Ne yazık ki yardıma gelecek kadar beyin fonksiyonları gelişmemiş takim arkadaşlarına sahip. ""

Sneijder'ın yaşadığı sorun bu iki alıntıda yatıyor ,
sanırım 2 kere verkaç yaptı ama topu alamadı hemde kendisini boşa çıkarmışken , top ayağındayken kendini boşa çıkartıp pas alış verişi yapabilme olanağı kısıtlı ,
birde maç içinde birçok kereler olduğu şekliyle tam ceza sahası çevresi yada yakınlarında topla ilerlerken pas verdiği kişi kendini savunmanın arkasına saklıyor yani azıcık beyin olsa pası alabilirler verkaça girebilirler yada kendileri dönebilir ama yok istisnasız tüm yerliler ultra yeteneksiz bu anlamda ,

Kısaca maça ne şekilde bakarsanız oradan görürsünüz çok pas hatası yaptıda denilebilir başka şeylerde ki özellikle ilk yarıda ileriye doğru verdiği paslarda aynı şeyi Meloda yaşadı , zaten bir kere bizimkilerin anlayacağı şeklinde pas geçti onuda Yasin harcadı .

Not: Üst üste aynı mesajda 2 alıntı yapamıyorum .

Evet uyum sorunu vardı diye biliriz bir çok hatasında. Devamlı istikrarsız takım ve taktik, system ile çıkarsan sneijder bile sapıta bilir.

psikopatolojik sorunlarin mi var ula

psikopatolojik sorunlarin mi var ula

sagligim cok yerinde cok sükür, saglikli ve mantikli düsünebiliyorum :)
sneijder'in bugüne kadar sergiledigi performanstan memnunsan senin sorunun sato ;)

neyse bugün önemli bir galibiyet almisiz konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum :)

Nuri mi??

Nuri overrated'ın önde gidenidir. Selçuk çöpü Hamit çöpü Nuri'ye 5 basar.

Futboldan birsey anlamadigini gösterdin herkese.

Nuri aylardir sakat kalan ve 2 sezondur formsuz olan Selçuk dan kat kat daha iyidir.

He 10 kisilik Arsenala karsi bir kaç iyi pas verdigi diye Hamit'i tercih edersen sana diyecegim birsey yok.

Bosu bosuna BvB ilk 11de onca maç forma giymedi o.

4-4-2li Nuri-Melo, veya Nuri-Cemal ve önde Burak-Balotelli ikilisiyle çok daha güçlü takima sahip olabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt