#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru olsa bile diğer futbolcuların bugünden sonra buna tepki vereceğini sanmıyorum Sneijder olmasaydı arabaları taslaniyordu şimdiye
Bu adama parası odenmedigin de kayseri maçında frikikten gol atıp çocuklar gibi sevindi bütün vücud hareketinden doğal olduğu belliydi bence şino bunu çok sorun etmiyor bile bu şerefsizler abartıyor çalışıyor idman kaçırmiyor.
Burak yedek kalsın yada bir maçta 70 . Dakikalar da oyundan çıksın resmen huzursuzluk yaratiyorlar hele ki buragin falan parası ödenmicek takımı karıştırır yani sneijder falan çok farklı karakterde bu takımı sevmese kaçmak istese mutlu olmasa klubün bir açıgında kaçıp giderdi.

Seneye bu çocugunun yanina bir Hollandali transfer etsek iyi olurdu. Yalniz hissetmesin kendini.

Sneijder gülsün dünya gülsün

PEavyO.jpg

şu adamın önüne dilinden anlayan bir adam alın ya 2. golde 50 metre top sürdü baktı önünde Umut Burak var bunlara versem atağın içine edecekler vurayım bari dedi

Hagi'ye mevkisinde şu anda Dünya'da yaklaşacak futbolcu bile yok Özil vs. var en iyi o mevkide Sneijder'de en iyi 5'te bence. Ama Hagi'nin kramponlarını taşıyabilir. Hagi'yi 90 dakika izle eski maçlardan ne demek istediğimi anlarsın ben Uefa finalini 90 dakika izlediğimde tekrar idrak edebildim. Hagi sahaya hükmediyordu resmen başka bişeydi. Dünya üzerinde böyle bi futbolcu yok şu anda. Başarıların vs. saymıyorum bile biliyorsundur zaten. İstatistikle alakalı değil bu sahaya yukarıdan emir verir gibi oynuyordu Hagi.
Hagi bambaşkaydı be dizlerim titrerdi o zamanlar maç başlamadan Hagi'li Galatasaray'ı izleyeceğim diye. Şimdi aynı maçları banttan izleyince o keyfi alamıyorsun maçın sonucunu bildiğin için, canlı izlemek bambaşka bir duyguydu. O zamanlar Galatasaray kiminle oynarsa oynasın hep gözümde favoriydi herkes bizden korkardı.

Rıdvan Dilmen:"Sneijder'in acil çıkması lazım" Güntekin Onay: "Katılıyorum, hiç bir şey yapmıyor" 18.10.2014 GS-FB maçı devre arası NTV Spor

Bu 2 li hiç Buragi izliyor mu?

Harikasın be Wesley.

Helal olsun, çıldırttın bizi sevinçten bugün yine.

Rıdvan Dilmen:"Sneijder'in acil çıkması lazım" Güntekin Onay: "Katılıyorum, hiç bir şey yapmıyor" 18.10.2014 GS-FB maçı devre arası NTV Spor

Bu 2 li hiç Buragi izliyor mu?
Doğrudur ilk yarı kötüydü ama oynadığı pozisyon itibari ile iyi oynamasını bekleyemezsin. Diego kanat oynar bence ama Sneijder oynamaz. Birebirde etkili bir oyuncu değil.

Hagi'nin Fener'e 2 golü varmış.Sneijder bugün geçti onu bu alanda.

tarık-olcan-bruma-sinan gümüş-telles-pandev var anlaşabilceği ama prandelli bey hem yanlış sistemle oynatıyo hem de çoğu futbolcuya yazık ediyo.olan GSya oluyo.

Doğrudur ilk yarı kötüydü ama oynadığı pozisyon itibari ile iyi oynamasını bekleyemezsin. Diego kanat oynar bence ama Sneijder oynamaz. Birebirde etkili bir oyuncu değil.

İyi olmayabilir. Bu oyun tarzinda dedigin gibi normal görüyorum. Oyundan alinmasini nasil düşünüp söyleyebiliyorlar. Maçi Buragin çevirecegini mi düşünüyorlar? Yoksa algi operasyonu mu yapiyorlar?

Emre Çolak ve Hamit Sneijder'le iyi anlaşıyor bence.

İyi olmayabilir. Bu oyun tarzinda dedigin gibi normal görüyorum. Oyundan alinmasini nasil düşünüp söyleyebiliyorlar. Maçi Buragin çevirecegini mi düşünüyorlar? Yoksa algi operasyonu mu yapiyorlar?
Bunlar çok sinsi Burak'ın çok kötü bir oyuncu olduğunu bile bile Türkiye'nin en iyi forvet diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt