#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herrera 45e gitti yaw manunun para harcama senesi bu sene

hele bide finale cikarsa hollanda en az 30-35 mill

Herrera kaç yasinda Sneijder kaç yasinda önce ikisini bir kiyasla.

O daha çok mevkiilerde oynayabilecek kadar iyi defans oyuncu, United'de suanki kadroya bakilirsa kolayca ilk 11e girecek oyuncu. Onlar Sneijderi alsaydilar Sneijder Mata'yla 1 pozisyon için mücadele edecekti.

Van Persie gecen yazin 30 yasinda 38 Milyona United'a gitti. Yani oluyor böyle transferler ama Türkiyeden (!) Bir futbolcuya kimse o kadar paralar vermez. Isterse sneijder olsun, oynadigi lig degerini global piyasada etkiler.

20 den fazla veren olmaz, ki 20 veren olur mu o da muamma.

I am the one who knocks!

Van Persie 2 senedir EPL'in en iyi forvetiydi, bizim Sneijder bu sezon parladi.

Maç içinde sadece onu izleyin toplu topsuz ne kadar worldclass olduğunu göreceksiniz. 20m falan şaka resmen

Gelecege bakilirsa hiç de şaka degil.

Herrera kaç yasinda Sneijder kaç yasinda önce ikisini bir kiyasla.

O daha çok mevkiilerde oynayabilecek kadar iyi defans oyuncu, United'de suanki kadroya bakilirsa kolayca ilk 11e girecek oyuncu. Onlar Sneijderi alsaydilar Sneijder Mata'yla 1 pozisyon için mücadele edecekti.

yaw herrera'nin sneijder'dan fazla degerimi olur sacmalama kardes yas farklarida alt tarafi 5, van gaal faktoru flnda var

kardes sen hollandada yasiyorsun diye hollanda oyuncu ve takimini ikidebir tersliyorsun, olabilir, fark etmez ama koru korune yorum yapmayalim pls

btw hollanda takimi bu sene baya sempatik biraz destek ol yurdunun takimina

yaw herrera'nin sneijder'dan fazla degerimi olur sacmalama kardes yas farklarida alt tarafi 5, van gaal faktoru flnda var

Degerle alakasi yok, United Herrera için 45m euro ödemek istedi ve ödedi. Aynisini Sneijder için yapmaz çünkü a) Sneijder gayet yasli b) zaten Shinji Kagawa ve Mata var. United'de DM pozisyonda berbat oyuncular var, Sneijder'in oynadigi AM pozisyonda Mata ve Kagawa var. Neden +20m euro 3ncü AM'a ödesinler zaten Kagawa ve Mata varken?

kardes sen hollandada yasiyorsun diye hollanda oyuncu ve takimini ikidebir tersliyorsun, olabilir, fark etmez ama koru korune yorum yapmayalim pls

btw hollanda takimi bu sene baya sempatik biraz destek ol yurdunun takimina

Hollanda'yi begenmiyorum, kendim fikrim.

Hollanda = overrated.

Degerle alakasi yok, United Herrera için 45m euro ödemek istedi ve ödedi. Aynisini Sneijder için yapmaz çünkü a) Sneijder gayet yasli b) zaten Shinji Kagawa ve Mata var. United'de DM pozisyonda berbat oyuncular var, Sneijder'in oynadigi AM pozisyonda Mata ve Kagawa var. Neden +20m euro 3ncü AM'a ödesinler zaten Kagawa ve Mata varken?

1/ kagawa ve mata'nin kalacagi henuz 100% belli degil

2/ mata= klasik 10, kagawa=sahte 9, sneijder=deep lying playmaker...ucude farkli topcu ve van gaalin kuracagi sisteme gore ucude oynayabilir.

3/ iste onu diyom bende, united herraraya 45 odemek isteyip oduyorda, van gaalin ogrencisi olan ve kendini oncedende tum dunyaya kanitlamis olan wesley sneijdere niye +20m teklif yapmiyor...akil var mantik var yaw sirf turnuvada ne yaptigina gore degerlendirmemek lazim olayi sneijderi tum dunya taniyor

fellaini herrara'nin piyasasi uctugu yerde sneijder cok rahat +20m teklif gorur hele su son costa rica maci sonrasi, arjantine freekickten gol fln atar bak ozaman geliyomu gelmiyomu hayvani bi teklif

Hollanda'yi begenmiyorum, kendim fikrim.

Hollanda = overrated.

neye gore...ustuste 2 dunya kupasi finali yapmaya cok yakinlar

Bu adamı satmanın planlarını niye yapıyorsunuz ki anlamadım. Embonun birine de kaç sayfadır cevap yetiştiriyorsunuz ona acıyorum ben.

Bizim taraftarın Sneijder'i satma isteği > Real tarafrarının Ronaldo'yu satma isteği = Barça taraftarının Messi'yi satma isteği.

snijderi satmak hangi aklın mantığın ürünüdür genç oyuncumu bu hayır niye satıyoruz ticari bir mantıkla almadık ki biz bu adamı zaten hadi brumaya 20 milyon teklif gelir düşünürsünde sneijder de böyle bir mantık olmamalı...

928018_295959620582635_313247739_n.jpg

Bizde sol acik oynadi resmen .s bizdeki gibi 10 numara derken? Asıl hollandada 10 numara poz. oynuor

cingıl bels

'İyi çocuklar ağlamaz' isimli filmden alınmış bir sahne.

10525826_810054072373412_8169281085987252401_n.jpg

Bizde sol acik oynadi resmen .s bizdeki gibi 10 numara derken? Asıl hollandada 10 numara poz. oynuor

cingıl bels

Pek sayilmaz. Tabi 10 numara'ya daha yakin oynuyor orda, fakat 532 oynadiklari zaman baya geride kaliyor. Genelde LVG formasyon degistirdiginde (433, 424, ...) ön plana cikiyor. Yani daha ofansif oynattiginda.

belki amatörce bakiyorum bu ise, ama nekadar verseler hayir diyorum nedense. Ya nezeman dünya nin en iyi orta saha oyuncusu bize geldi ? nezaman bizi böyle önemsedi, ve bizi adam gibi yerine koydu, yalandan taraftar su bu dedi sonra kacti ? kac kere bir adam bu takimi sirtladi, ki türklerin takmadigi dönemler ?

hagi son adamdi, hagi den sonra 12 yil mum la onun gibi adam aramadik mi ? bulmusuz satmak istiyoruz.

Zaten Wesley ile Selcuk u kiyaslayin, Wesley bu ligte 40 ina kadar oynar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt