#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar büyük futbolcusun.Ne güzel eşin var cillop gibi.Para derdin yok sıkıntın yok.Ulan şu zıkkımı ne diye içersiniz.

Sneijder bence bu seneki gibi kasmaz kendini.Hayali dünya kupasına gitmekti.Misyonunu tamamladı.Umarım interdeki gibi kadro dışı kalmaya kadar gitmez durum.Çünkü prandelli çok disiplinli.Ki Reus dan ne fazlası var bu adamın.Reus gelmiş oynuyor bizimki hala keyif çetıyor

1. Reus DKda yoktu

2. Sneijder DKda cok fazla süre aldi ve en cok kosan oyunculardan birisiydi

3. Sneijder is ahlaki üst düzey olan, isini düzgün yapan ve herzaman basari isteyen bir oyuncudur.

Fail diye atlama :) Fail olursun.Schürlee demek istedim çünkü oldum olası reus ile karıştırırım.

Şimdi sana FAİL olmaman için soruyorum? Schürlee final oynamışken neden şuan sahada?

Sneijder 585 dk oynamış,Schürrle 245 dk dünya kupasında.İlla herkes aynı sürede dönmek zorunda değildir.

Fail diye atlama :) Fail olursun.Schürlee demek istedim çünkü oldum olası reus ile karıştırırım.

Şimdi sana FAİL olmaman için soruyorum? Schürlee final oynamışken neden şuan sahada?

Schürrle ve Sneijderin mac sayisi ayni kac kez soyleyim. Sneijderde 3 luk maci yapti. Üstelik schurrle yedekti hep, wesley ise hemen hemen her dakikasini oynadi. Katettigi mesafelere de deginelim. Biraz düsünun yahu.

Şürle sahada çünkü bizden daha erken başlıyor EPL

çünkü ingiltere ligi erken başlıyor bizden 2 hafta önce.15inde lig başlıyor adamın ayın 12sinde gelmesi çok saçma değilmi sence ?

ama sneijder ayın 12sinde felan gelcek bizim maçlarda 29ağustosta

şurle ayın 4ünde kampa katılmış yani lig başlamadan 11gün önce

sneijderde 16gün önce katılmış olacak

Sneijder bence bu seneki gibi kasmaz kendini.Hayali dünya kupasına gitmekti.Misyonunu tamamladı.Umarım interdeki gibi kadro dışı kalmaya kadar gitmez durum.Çünkü prandelli çok disiplinli.Ki Reus dan ne fazlası var bu adamın.Reus gelmiş oynuyor bizimki hala keyif çetıyor

Ayrıca Sneijder in kadro dışı kalma sebebi interin bütçede küçülmeye gitme isteği o zaman yüksek maliyetli oyuncularlan yolları ayırdılar.Julio cesar ,Etoo gibi

hala bu kadar tatil yapmasına anlamlar yüklemeye çalışanlar var. ADAMLAR DÜNYA KUPASINI ALDI DÜNYA KUPASI ÖTESİ YOK.

Takımın en iyi oyuncususun. Kamp dönemi geçirmiyorsun. Sıkılmadın mı? Gelsene arkadaş.

Yahu dönecegi tarih bellidir ve anlasilmistir zaten ne kadar dert ettiniz. 3-4 gün icinde gelir en gec.

Kafasi rahat bir sekilde gelsin yeter.

Ne cok bilmis var ya forumda, Bayern Munchen in doktoru bile 2 gun evvel 6 hafta izin sart, yoksa bu Dunya Kupasinda oynamis olanlar sezon icinde yipranacak diyor, ama bizim profesorler yok su basladi yok su 3 gun once maca cikti diyor. Biraz dusunseniz, Avrupa da ligler bu hafta veya haftaya basliyor, Italya Ispanya haric galiba, bizim ligde en son baslayanlardan..

Sizin derdiniz ne?

Kilo almasi da gayet normal, aldimi bilmiyorum ama butun futbolcular kilo aliyor tatilde, fazla abartilacak birsey yok.

3-4 hafta antreman sonrasi o ekstra kilolar (eger varsa) gider zaten merak etmeyin.

Zaten ne zaman gelecegi belli, haftaya gelecek, bunu 1 ay once soylediler, habire ne zaman geliyor, geldimi, nerde, gelmeyecek mi gibi sacma sapan laflar yazip durmayin, balik hafizaniz varsa son defa soyleyim, haftaya geliyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt