#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglum amma taktiniz tatil olayina. Gec gelsin dinlenmis gelsin, daha iyi degil mi sizce??

Bu adamdan yine gecen sezonki gibi etkili bir performans bekliyorsaniz mutlaka DIN-LEN-ME-SI lazim. DK var ken burada herkes övüyordu dünya kupasinda en cok kosan adam diye.

Dinlensin lan biraz iste, adam erken gelip de asiri tempodan falan sakatlansin mi? Gecenlerde almanya da bir doktor diyordu aslinda DK da oynayan futbolcularin 6 hafta tatil yapmasi lazim diye.

Siz niye takiyorsunuz kafaniza ben onu anlamiyorum. Adam zaten calisiyormus tatildeyken, sadece yan gelip yatmadi.

Adim gibi eminim, Fener macinda olasigi bir kötü/vasat performans sonrasi buradaki "ben demistim, cok tatil yapti" "ben demistim, belli birseydi" birden ortaya cikar yine. Hasta oluyorum bu adamlara zaten. Lan isiniz sadece b.k atmak. Bu ayni herifler de su an Sabri kalsin diyenler iste.

Tüm sezon boyu adamdan nefret ederler, sonra allahin akilli bir kulu bu herifi nihayet kovar takimdan yillar sonra, bir bakarsin nefret eden taraftar icin Sabri "reis" birden kiymete binmis. DÖnekler.

B_6a343ca4d6be4c6a1f93cfa6baf1ab5d.jpg

aksam antrenmaninda takimla calismis

Acaba kaçırdığı hazırlık maçlarını da telafi decek mi Şınayder efendi. Tek tek gidip o takimlara maç yapsın yoksa bütün sezon kendini toplayamaz.

Tapa

Adam tam tatile gidecekken sakatlanmıştı, sinir bozucu bir durum..Van Gaal hıyarı hem 3.'lük maçı gereksiz dedi sonra gitti as 11'le çıktı.

Asanlar,kesenler, tatil yüzünden kötüü aha ben haklıydım diyenler, aha dk için coştu gecen sene şimdi sadece yatar diyenler fink atar burada o zaman.

I am the one who knocks!

Eğer kötü bir performans sergilerse saydığın nedenlerden dolayı olacak zaten. Ne bu sinir

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SCymPuzXQ3o[/media]

Kurban olduğum geçen sene tek başına maçı domine etmişti.

hazir teklifler varken kac git buradan yoksa bu tsli tayfa senin sonun olacak

sezon sonu kicina teneke baglayip gönderirler seni

Siyasetin elini üzerinden çekmediği şaibeli bir ligde oynuyor olması futbol adına üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt