#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder oyundan cikmaliydi Bruma degil.Sneijder cok korkak ve sorumluluk hic almiyor.Gecen sene de bir cok macda böyleydi ,Topu alir almaz hemen baskalarina vermek istiyor .Yav arkadas biraz sakin topu tut iyice etrafina bak ne acele ediyorsun hep ?

Böyle devam ederse devre arasinda teklif varsa gönderilebilir.

İnanılmaz kötü başladı sezona, Selçuklaşma evresine mi girdi nedir çözemedim.

Çıktıktan sonra ki artist hareketleri hoşuma gitmedi. Yakıştıramadım.

Dunya kupasi gazi ve istegide bitti. Artik oynamasi icin bir sebep kaldimi ki oynasin.

Sneijder oyundan cikmaliydi Bruma degil.Sneijder cok korkak ve sorumluluk hic almiyor.Gecen sene de bir cok macda böyleydi ,Topu alir almaz hemen baskalarina vermek istiyor .Yav arkadas biraz sakin topu tut iyice etrafina bak ne acele ediyorsun hep ?

Böyle devam ederse devre arasinda teklif varsa gönderilebilir.
Bu maç rezaletti ama bu dediğin kötü bir özellik değil ki, Sneijder'in futbol stili bu ayağında top tutmadan oyunu yönlendiriyor.

adam burakla selçukla oynamak zorunda daha ne bekliyosunuz :D:D

O kadar uzun tatilden sonra iyi bile performansı.

Daha toparlaması zaman alır 2-3 ay daha tatil yapsa belki kafası daha rahat gelirdi.

tapatalk

Ne olursa olsun takımın en yeteneklisi. 2 sezondur topla ilişkisi olmayan Selçuk gibi kazmalar varken 1-2 maçta Wesley'e laf edeni Allah çarpar!

dünya kupası performansını beğenmedim sezonada iyi başlamadı korkutuyor açıkcası beni ilerleyen dönemde form tutar inşAllah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt