Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
kötüydü 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaaİnşallah uzatılmaz kontratı. Selçuk ve Burakla birlikte yedek kalmayı sonuna kadar hakediyor.
Biliyorum taraftar çok seviyor da ben anlam veremiyorum buna. Şahsi fikrim bu. Ne yazık ki faydalı oynadığını hiç düşünmüyorum. Bir tane adam eksiltemeyen bir 10 numara. Yapabildiği 2 şey var: İyi şut atabiliyor ve topu sol çizgide alıp sağa uzun top atıyor başka da hiçbir şeyi yok.Haydaa
~tap
Oyle midir değil midir bilemem de, ama vallahi maç boyunca Sneijder in yuzunden bende aynen bu dusunceyi okumuştum.bu kadar kötü bir takımda benim ne işim var diye top oynamıyor resmen
Kimse bu bölüme bakmaz ama asıl sorunun kaynağı Wesley Sneijderdir..2011 sezonunda bizim rakibi boğan sistemimizin kaynağı 4-4-2'ydi..İlerde Baros-Elmander vardı orası ayrı mesele ama Wesley geldiğinden beri o oyun sistemine geri dönüş yapamadık..Bizi kurtaracak sistem 4-4-2'dir..Çift forvet kaçınılmazdır..Olurda Sneijder 4-4-2'nin solunda oynarsa ne ala yok oynamazsa yedek oturmalı..
Ama Pandev - Burak onlar kadar olmasada iş yapabilir..Burak'ın tek forvetli sistemde verim vermediği ortada..Selçuk ilk geldiği sezondan sonra büyük bir gerileme sürecine girdi..Melo keza aynı..İlk geldiği sezon daha fazla ileriye katkı veriyordu..Ama ne zaman Wesley geldi..Bütün sistem çöktü..Bizim Acilen ya Sneijder efendiyi sol kanatta verimli hale getirmemiz lazım veya yedek kulübesine göndermek lazım..Ama teknik heyet tabiki bunu yapacak cesarettemidir orası soru işareti..Elimizde Elmander, Baros hatta Necati kalibresinde forvet olmadığından o iş zor.
{taptap©}