#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine futbol fakirleri konu ya dolmus. Gecen sezon baslarinda ayni seyleri yasamistik. Sonra hepsi Sneijder hayrani oldu birden. Satalim diyen oldu mu acaba? Bir kac ay öncesi yerine Batalla alinsin diyen olmustu da, ondan sordum.

Çok çabuk adam harcıyoruz.

Sneijder'in kalitesi belli, form tuttuğunda etkili işler yapacak her zaman olduğu gibi.

Biraz sabır.

Senin gibi boş üyeler bu forumu doldurdugundan beri ne edep kaldı ne de karşı düşünceye saygi... Bir defolup gitsenizde eskiden olduğu gibi saygı ve sevgiyle tartisabilsek.. Ama senin ve senin gibilerin suçu yok sizleri bu forumda tutan MOD lar da maalesef sizin gibi...

Iyi oynamadi ama vazgecilmez Sneijder den yine de.

Sneijder büyük topcudur herzaman yazdım lakin BIZIM TAKIMIN TOPCUSU DEGILDIR. Onun yüzünden bütün sistemimiz dağıldı ve neredeyse takımın 3 te 2 sinden verim alamıyoruz...

lan icip icip girmeyin su foruma yahu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sneijder'e sallayan GS taraftarı > Ronaldo'ya sallayan RM taraftarı = Messi'ye sallayan FCB taraftarı.

Engin'in yine kafa dumanlı. Her sefer Schneider falan diye uydurma biseyler yazıyor artık şaka bulamıyorum, yoruldum.

-Tapatalk-

Engin'in yine kafa dumanlı. Her sefer Schneider falan diye uydurma biseyler yazıyor artık şaka bulamıyorum, yoruldum.

-Tapatalk-
Allah aşkına siz Galatasaray in maçlarını seyrediyormusunuz ne oynuyor bu adam bir yazında görelim.. Yok yine sağında bu solunda bu oynuyor gibi komik şeylerde yazmayın çünkü sonuç belli adam TOP filan oynayamıyor oynamiyorsa bizde işi yok diyorum. Siz hala ismini yazilisina takılıp bjk taraftarı gibi bir şey içiyorsunuz herhalde yoksa mümkün değil bu kadar futbol cahili olmanız.

Sneijder'e göre sistem kurmamız gerekli ama bi bunu bir türlü beceremedik.

Bu kötü oyun sonucunda Sneijder'i tek sorumlu ilan etmek, saçmalıktan başka birşey değildir.

Engin'i anlamak zor. Allah cevresindekilere sabir versin.

Allah aşkına siz Galatasaray in maçlarını seyrediyormusunuz ne oynuyor bu adam bir yazında görelim.. Yok yine sağında bu solunda bu oynuyor gibi komik şeylerde yazmayın çünkü sonuç belli adam TOP filan oynayamıyor oynamiyorsa bizde işi yok diyorum. Siz hala ismini yazilisina takılıp bjk taraftarı gibi bir şey içiyorsunuz herhalde yoksa mümkün değil bu kadar futbol cahili olmanız.

Daha sezonun 3. resmi maçı adamı harcamışsın bravo. Sneijder'den vazgeçemeyiz şu dönemde. Oynaya oynaya eski formuna kavuşacaktır. Salı günü çıkar Anderlecht maçında golünü atıp, maç kazandırırsa yorumunu merak ediyorum açıkçası.

Sneijder'e göre sistem kurmamız gerekli ama bi bunu bir türlü beceremedik.

Bu kötü oyun sonucunda Sneijder'i tek sorumlu ilan etmek, saçmalıktan başka birşey değildir.
Doğru bu ışte Sneijder e göre sisten kuramiyorsak ki kuramadık o zaman gonderecektik adamı asıl sorun takımda en kötü oynayanlardan biri olması a rağmen diğerlerine gösterilen SAYGISIZLIGIN ucundan bile dokundurulmuyor kendisine... Ki hiç bir Futbolcumuza saygısızlık yapilmamali eğer kötüyse yetersizse gonderirsin olur BITER...

Daha sezonun 3. resmi maçı adamı harcamışsın bravo. Sneijder'den vazgeçemeyiz şu dönemde. Oynaya oynaya eski formuna kavuşacaktır. Salı günü çıkar Anderlecht maçında golünü atıp, maç kazandırırsa yorumunu merak ediyorum açıkçası.
Niye yorumum degisecek burakta atıyor, sizin gibi yorum degistirenlerden değilim bizde işi yok benim dusuncemde bu...

cok kötü simdiye kadar. (bu sezon)
sadece bu macda da degil. selcuk bile daha iyi yani.
Ama sneijder takim iyise extra bir oyuncudur zaten. takim kötüyse 5 para etmez supriz sutlari haric.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt