#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder gibi adam gönderilir mi yahu? Viral bir zehirlenme söz konusu sanırım.

böyle hareketler takım içi huzuru da bozar. yanlış yaptı aslan parçası.. he hoca doğru mu yaptı.. tartışılır..

Sneijder'in tepki göstermesi tabii ki hoş değil ama ben birazcık beyin okuma yapıp şöyle diyorum; herhalde takımda gördüğü problemleri hocanın görmemesine kızıyor. Oyundan çıktığı için trip yapacak kadar amatör bir futbolcu değil. Ama takımın sabotajcıları 90 dk oynayıp Sneijder çıkıyorsa, bir problem var demektir.

vbulettinin bir promil eklentisi yok mu yav
girisde direk kafasi iyi olanlari ayiklariz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Niye yorumum degisecek burakta atıyor, sizin gibi yorum degistirenlerden değilim bizde işi yok benim dusuncemde bu...

Bizde işi yok deyip kadro dışı mı kalsın yani?

Daha sezonun 3. resmi maçı, oynaya oynaya form tutacak işte.

Şu an bariz bir şekilde formsuz ve kötü oynuyor bunu hepimiz kabul ediyoruz zaten. Önemli olan şimdi sallayıp, bu takımda işi yok demek yerine biraz sabretmek ve form tutmasını beklemek daha iyi olmaz mı? Geçen sezon Sneijder bizde kariyer rekoru kırdı, 17 gol 9 asist ile. Maça doğrudan etki edebilen bir oyuncudan bahsediyoruz.

Bence sezon öncesi hazırlık kampına tam anlamıyla katılamaması şimdiki silik performansını açıklıyor. Daha çok maç oynayarak eski formuna kavuşacaktır, bunu hepimiz göreceğiz bence.

Sneijder gibi bir profosyoneli bile sinirlendirdiler kotu oldugu gercek kabul ama yekta nin selcuk un oynadigi yerde tam yavas yavas hareketlenmisken cikarilmasina sinirlenmesini normal karsiliyorum.Ayni zamanda tam olarak istedigini yapamadigi icin kendine de kizmis olabilir

TT

Bazi seyleri cok abartiyoruz gibi. Sneijder elini uzatti ve soyunma odasina gitti. Ne var bunda? Belki kendi performansina, belki baska birine kizmis olabilir. Ama insanlik hali degil mi?

Yok ama ülke nin genelinde var bu. Melo-Riera olayini hatirlayin. Melo siddet uygulamis dogru. Ama yorumculara bakiyorsun, yok Melo Riera nin agizini burnunu kirmis gibi seyler söyleniyor.

Ben bukadar cahil cahil yazan bir üye görmedim. Burak ve Selcuka yazilanlar cok zoruna gitmis belliki, bunu Sneijderden cikariyor. O kankalarin rezilligini artik herkes biliyor dostum sen hic merak etme.

Soyunma odası arı kovanı gibi, tercüman kaynıyor minvalinde bir şey söylemiş. Eğer doğruysa iyiye işaret değil.

Adam dünya kupasında oynadı tatil tabikide yapacak ama süre çok uzadı,yönetimin gevşekliği tabi bu Sneijderde bir suç göremiyorum ,formunun düşecegi belliydi yani,Sneijder gelecek ayagının tozuyla süper kupada şov yapacak diyenler hayal kırıklığı yaşadı sadece,benim bir beklentim yok şu an için, toparlayacaktır mutlaka hocaya tepkide verebilir uzaylı değil bu adamlar küçük olayları abartmaktan vazgeçin tabi bu tüm oyuncularımız için geçerli, benzer bir olayı selçuk burak vs yaparsa, ulan haine bak hocasına gider yapıyor denmemesi lazım

Kötü olması problem değil, maç başından beri yüzü asık bir tavır sergiliyor. Sanki hiçbir şey istediği gibi değil gibi.

Aklıma Fenerli Engin geldi ya neyse :D

Yürüyedur Sneijder

Inter's Sneijder diagnosed with anemia

Nov 10, 2010 - 7:41 PMMilan, Italy (Sports Network) - Inter Milan and Netherlands midfielder Wesley Sneijder has been diagnosed with anemia after passing out at halftime over the weekend in a Serie A game against Brescia.

Sneijder is a leading candidate for the FIFA Ballon d'Or, awarded to the world player of the year, after leading Inter to the Champions League, Serie A and Coppa Italia titles last season and the Netherlands to the World Cup final.

The Dutch playmaker talked about the incident with Dutch daily De Telegraaf.

"I started to shake and felt pain in my entire body," he told De Telegraaf. "In the changing room I got sick and passed out briefly.

"My heart and blood pressure were checked immediately. Later I traveled to the Netherlands for a second opinion.

"The conclusion was that I have anemia and my whole body is exhausted."

Anemia is a decreased amount of healthy red blood cells, which carry oxygen to the body.

Sırf bundan dolayı satmış olabilir mi Inter?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt