#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya kötüsün baboli. Sorumluluk alman lazım.

Simdi söyle bir sey var: Prandelli uzaktan sut atmayin diyor, kisa paslarla kaleye ilerlemek istiyor ama ilerde topu tutamiyoruz. Sneijderin en iyi özeliklerinden biri uzaktan gol atmak.

Bu nasil bir mantik arkadas.

O son dakikadaki şutu çektin ya hayatımda ilk defa sana hakaret ettim.

Edit : Hele bir de o şutu alkışlayanlara da diyecek bir şey bulamıyorum ..

Son düzenleme:
müsait pozisyonda allah ne verdiyse wesley tamam mı bırak sen prandelli' yi kendin gibi oyna, arada lipton iç tabi, ferahla.

Bir kaç pozisyonda kaleye vuracaktın reis. Pas atsan bile etrafındaki yeteneksizlerin birşey yapacağı yok. Hazır olmasına 1-2 hafta var. Bu arada tatilden 1 hafta erken dönse farklı olmazdı DK'da hatırlayın hamstring sakatlığı yaşadı zaten 2-3 hafta iyileşme süreci var bunun.

acıyorum sana sneijder

önünde Burak gibi dengesiz biriyle oynuyorsun. yazık ona atılan paslara.

Bu adama laf eden çarpılır. Defansa geldi top almak için. Ama ayak uyduran yok. Ne yapsın tek başına? Adamsın Wesleeyy!!

bugun ligdeki maçlarına göre iyiydi.baya mücadele de etti.ama yeterli mi tabiki degil.şu an sadece ismi oynuyor.

valla reis kotusun cabaladın fılan tamam ama sen bu takımın bel kemiğisin taraftar ayagına bakıyor

Sneijder'i geldiğinden beri bu kadar kötü görmedim. En iyi yaptığı şey tek topta hatalar, topu ayağından açmalar. Takımdaki şu fizik kondisyon sıkıntısı nasıl çözülecek bilmiyorum. Diri bir Sneijder çok tehlikeli bir silaha dönüşüyor bu halde 0 maalesef.

Eses maçına göre yine iyyidi koştu mücadele etti ama kendi standardının çok çok altında.

Adam napsın.
Takım çok hareketsiz.Pas atıyorlar havadan.

Yine bir cok arkadas ile farkli mac izlemisiz. Ikinci yarida hele gayet olumlu bir performans gösterdi... Beklentiler daha fazla, ama bu sekilde devam etmesi lazim. 3. Bölgede cok sacmaliyoruz, bunu cözmesi gerek kisi Teknik Adam´dir, yoksa Teknik Adam´siz da cikarabiliriz oyunculari. Prandelli bu olayi cözdügü an, cok güzel bir futbol izliyecegiz.

Simdi söyle bir sey var: Prandelli uzaktan sut atmayin diyor, kisa paslarla kaleye ilerlemek istiyor ama ilerde topu tutamiyoruz. Sneijderin en iyi özeliklerinden biri uzaktan gol atmak.

Bu nasil bir mantik arkadas.
Barcelona'yız ya kısa paslarla kaleye vay yavrum vay Prandelli vallaha bi alem adam çıktı yaa çok ümitlenmiştim aslında kendisinden.

lan ilk yarı adamın yanında ne yaptığını bilmeyen 5 adam vardı. Ben bile çözemedim ne yaptıklarını bu adam napsın.

Pas verecek kime verecek bi kanat boş hiç adam yok öbür tarafta 2 rakip var. selçuk burak dzemali pandev aynı yerde bekliyor. Melo geride.

Ne bekliyoruz bu adamdan. Hayatının hiçbir döneminde çalım atıp dikine yardıran adam olmadı, topla hızlı oynayabilen dünyadaki 1-2 oyuncudan biridir.

Senin elinde tek top ustası var ve kanat kullanmıyorsun.

Ne bekliyorsun ki sneijderden, kanatlara ruhani güç mü çağırsın.

Bu sistemde olmaz çokta durmaz zaten devre arası kaçırırız elinden milyonlarca euro kazandık ehhü diye de ortalıkta gezeriz.

O değil de bu adam neden mutsuz? Neden suratı asık? Ben formsuz olduğunu düşünmüyorum. Bu adamda bir moralsizlik söz konusu. Sanki takımda yalnızlık çekiyor gibi.

Bunun sebebinin takımda uyuşacağı oyuncunun olmaması veya çok az olması sanırım. Geçen sene Drogba vardı. Futbol da aynı şeyi düşünmek çok önemli bir faktördür. Sneijder oyun görüşü ve zekası üst düzey olan bir oyuncu ve takımda buna yaklaşabilen sanırım Bruma dışında kimse yok. Biraz da Olcan diyebilirim.

Tabi bu durum performansını da etkiliyor. Bir de hazır olmadığını işin içine koyarsak vasat bir görünüm veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt