#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burağa attı pas mükemmeldi gol olsa idi yılın asistlerinden olurdu.
Son 20 dk iyiydi sorumluluk aldı en azından.
Maç kondisyonunu geri kazanınca geçen seneki sneijder olacaktır yine.

lan ilk yarı adamın yanında ne yaptığını bilmeyen 5 adam vardı. Ben bile çözemedim ne yaptıklarını bu adam napsın.

Pas verecek kime verecek bi kanat boş hiç adam yok öbür tarafta 2 rakip var. selçuk burak dzemali pandev aynı yerde bekliyor. Melo geride.

Ne bekliyoruz bu adamdan. Hayatının hiçbir döneminde çalım atıp dikine yardıran adam olmadı, topla hızlı oynayabilen dünyadaki 1-2 oyuncudan biridir.

Senin elinde tek top ustası var ve kanat kullanmıyorsun.

Ne bekliyorsun ki sneijderden, kanatlara ruhani güç mü çağırsın.

Bu sistemde olmaz çokta durmaz zaten devre arası kaçırırız elinden milyonlarca euro kazandık ehhü diye de ortalıkta gezeriz.
Sisteme uymuyorsa yada etrafına onun tarzında adam alamiyorsan GONDERECEKSIN takımdan daha önce yazdım yine yazıyorum BUYUK FUTBOLCU AMA BIZIM TAKIMDA OLMAZZZZZZZ... Onun yüzünden bütün sistem allak pullak

sneideri eleştirmek çok komik etrafında adeta acemi mangası varken tek başına ne yapabilir kanatları hızlı atağa kaldırabilecek kanat oyuncusu yok forvette top tutacak sneidere vuruş şansı yaratacak adam yok sneider tek başına sonuca giden bir adam asla olmadı ama iyi organize olan bir takımda öldürücü darbeyi yapabilen nokta pas atabilen ve nokta vuruşu dünyada en iyi yapan adamlardan biri

2ci yarı çok iyidi ama daha öncede dediğim gibu .
Sneijder takım iyiken fark yaratan adamdır. Takım, system oyuncusu.
He extra şut atar, buraka verdiği 20 metrelik pas atar ki bunlar extrası ve macda 1-2 kere olur belki.

90 dakika pres yaptırırsan nasıl verim alacaksın sneijder'den adam bildiğin hücum pres yaptı diğerleride izledi

Sneijder in iyi oynayacak hücum oyuncular az.

Geçen sene Drogba vardi, simdik sadece Bruma var.

Diger oyuncular Sneijder kadar iyi vission ve passinge sahip oldugunu düsünmüyorum, Pandev ve Olcan hakkinda kararsizim.

Dün lig maçlarına göre daha iyiydi ama kaleyi gördüğü yerden şut atmak yerine neden hep Burak a pas atıyor anlamak güç.Yine müthiş bir asisti 17 no lu futbolcu(!) tarafından harcandı.

Sneijder in iyi oynayacak hücum oyuncular az.

Geçen sene Drogba vardi, simdik sadece Bruma var.

Diger oyuncular Sneijder kadar iyi vission ve passinge sahip oldugunu düsünmüyorum, Pandev ve Olcan hakkinda kararsizim.

Bu taraftar geçen sene Dgrobaya küfrediyor, SG futbol oynamıyor diyordu... :)

Dünkü maçta o kadar kötü değildi. En azından çabaladı. Topu almak için pres yaptı. Sneijder'den yana çekincem yok benim. Daha da iyi olacaktır. Orta sahamız topu ileriye taşıyamıyor sıkıntı o noktada.

Belkide iyi degildi ama bir hareketlen macin kaderini degisterebilirdi, Buraka muthis pas atti ama tabyki Burak pozisyonun icine etti.

o savasman,o azmin hırsın yok mu adamım

beni benden alıyor

hep var ol

90 dakika boyunca 2 veya 3 kere pres yaptı bırakın bu işleri...

2-3 mu? ben sneijderi ofanstan cok sol bekte gordum. Ya farkli algiladik olgulari ya da yanlis maclari izledik veya birimiz futboldan anlamiyor olabiliriz en iyi ihtimal ikimizden biri yanlis yorumluyor. Fakat ben hakli olduguma eminim. Bildigin hem ofansta it gibi press yapti hemde surekli sol bek mevkiindekinde savunma yapti adam. Ustune ustluk onca attigi golluk asistler gume gitti.

Maç sonu açıklamasında takım olarak verilen mücadeleden bahsediyor sürekli, ne mücadelesi kardeşim ya takımın %70'si uyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt