Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
yeni kankası erman toroğlu olmuş :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eto'o Eto'o diye bas bas bagirdik burda kimse begenmedi
Hala şu forumda kafası çalışan futboldan anlayan insanlarda varmış. Eline diline sağlık kardeşim... Aylardır yazıyorum millet hala anlamiyor. Sneijder büyük futbolcudur lakin bizim takımda ve sistemde yeri yoktur. Bu kadar hareketsiz bir takımda el frenidir. Yazık oluyor hem Sneijder hem bize...Kadrodaki açık ara en kaliteli futbolcu, düzgün bir karaktere sahip aynı zamanda...Oyun yapısı itibariyle de bir o kadar zor oyuncu takım şablonu açısından; klasik bir ''10'' değil, iki yönlü orta saha veya kanat olarak bir yere kadar, ikinci bir forvet olarak zor...Koskoca Hollanda Milli takımında bile Van Gaal ''Sneijder ı oynatmak ve verim alabilmek için beşli defans gibi oynamak zorundayız'' diye demeç vermişti...
Aslında tam anlamıyla gerçek bir ''Çilek''...Çok iyi hazırlanmış bir pastaya görsellik katacak, değerini artıracak bir ilave...Ancak yanlış bir zamanda geldiğini düşünüyorum; pasta bile denilemeyecek -Bayat köy yufkası na benzetebileceğim- kadroya çilek yerine yağlı ve lezzetli bir peynir daha isabetli tercih olurdu diye düşünüyorum...(Çokta severek yapmıyorum bu benzetmeleri, Ünal Başkan sağolsun!...)
Başkanımızın zannettiği kadar iyi bir kadromuz olsaydı kendisini izlemek çok daha keyifli olurdu, hiç şüphesiz...Mevcut kadro yapısı içinde çok çok lüks kalıyor...
Sneijder ı taşıyabilecek ve kalitesini ortaya çıkarabilecek canavar gibi bir orta saha hattı ve dilinden anlayacak santrfor (Bütçe-kontenjan nedeniyle) alınamayacağına göre iyi bir teklif olursa değerlendirilmeli diye düşünüyorum geçen yıldan beri ve bu düşüncem değişmiş değil...Kendisininde bu takımda oynamaktan çok keyif aldığını düşünmüyorum, Avrupanın büyüklerinden bizde aldığına yakın bir teklif gelirse gitmek isteyecektir...
Kotulere ayak uyduruyor, madem boyle kullanacagiz satalim o zaman. Sneijder'in kalitesini biliyoruz, agriligini koymuyor ekstra isleri yapsin diye veriyoruz o kadar parayi...Adam bir şeyler yapmaya çalışıyor.Alıyor ileri veriyor,yana veriyor ama yok.İleri uçtakinde iş olmayınca böyle oluyor.
Yaw he heSelçuk beyefendiyi savunucağım diye bu adama laf atıyorsunuz ya.
Napsın lan adam. Anlasabildigi bir adam var sanki sağında solunda.
Kanat oyuncuları aldık ama kanatsız oynuyoruz. Ne bekliyorsunuz ki??
Adam te nerelere geliyor ayağına top alabilmek için, Burak da eli belinde dursun önde.
Boş boş konuşmayın be.
I am the one who knocks!