#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wesley parsına bakar,adam kalite ama tempo yerlerde ,araplar-ruslar bile bizim kadar para vermez,başkan bununlada yılda 5 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme yapar yeniden...

Wesley iyi oynamıyor ama ben düzeleceğine inanıyorum. Bazıları gibi umutsuz vaka değil.

Sıra kendisine gelene kadar en az 3-5 kişi var.

Sneijder bugün kötü oynadi diyenler, heralde sadece uzaktan attigi golleri begeniyordur.... Takim olarak hücum oyununu oynayamiyoruz, Sneijder saha icinde direncliydi ve mücadele etti. Aldigi toplari dikine kullanmaya calisti, kendisine bol bol sut pozisyonu yaratti... Gecen sene oynadigi cogu deplasman maclarindan daha iyidi... Bir pozisyonda Bruma yerine Tarik´i tercih edip yanlis karar verdi, ama topu aldigi anda takim olarak cok statik bir görüntü veriyoruz...

Bu adam iyi takımda oynar ortada takımmı var çöplük resmen

Burak gibi forvetin varsa bu adam ne yapsın. Adam pas atıcak ama Burak efendi nerede? Tabiki ofsaytta!

Bence bugün diğer maçlara göre daha hareketli ve iyi gözüktü birde sol kanattan kurtarsak kendisini tez zamanda.

gecmışte ıyı futbocuymuş bitti gitti.juveye gol atmış atsın diye en yüksek paraları almıyor.oyunda 5-10 dakika gözükür bu kadar.aydın da bragaya gol attı ne yapalım.aydının şampiyonluk kazandırmışlıgı da var.selçuk burak sino kesilmedikçe bu takım olmaz olmuyor da.

Arkasında Selçuk İnan denen bir çakal, önünde Burak Yılmaz denen bir kazma, sağında Yasin denen bir futbol fukarası, sağ arkasında Veysel denen bir ?, yanında Yekta denen bir Kasımpaşalı...

Çocuk ne yapsın?
Bruma ile top oynamaya çalışıyorlar beraber.

O tercih hatasını Şino değil Cemaili yaptı !

hayır sneijderdi buyur kanıtı

13506-10-wesley-sneijder-adsiz-jpg

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 154
Bu olabilir , ama benim aklımda kalan pozisyon biraz daha sıkışıktı sağdaki bomboş adam yerine sola verildi pas ben Onu Cemaili diye hatırlıyorum ,
ama sinir katsayısı artınca çorba yapmış olabilirim ,
yanlız üstteki resimde an itibariyle tercih bence doğru çaprazdaki oyuncu yerine direkt karşı karşıya kalabilecek oyuncuyu bende tercih ederdim .

Bu olabilir , ama benim aklımda kalan pozisyon biraz daha sıkışıktı sağdaki bomboş adam yerine sola verildi pas ben Onu Cemaili diye hatırlıyorum ,
ama sinir katsayısı artınca çorba yapmış olabilirim ,
yanlız üstteki resimde an itibariyle tercih bence doğru çaprazdaki oyuncu yerine direkt karşı karşıya kalabilecek oyuncuyu bende tercih ederdim .

iyi de fotoğraf yanıltıyor tarık kaleye doğru çok süratli bir sprint atmadı zaten bakmadan rezil bir pas attı sneijder defans direk kapattı tarıkın önünü:D neyse önemli değil

Son düzenleme:
en iyi yaptığı şey şut çekmek
geçen sezonda çok ciddi goller kaçırdı ceza sahası içinde bu maçtada kaçırdı

''ben neden Monaco'yu reddettim de Yekta Selçuk ve Burak gibilerle top oynamayi tercih ettim?''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt