Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Kimsin sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsin sen
Hayır Sneijder yaptı sağda bomboş adama vermediO tercih hatasını Şino değil Cemaili yaptı !
Arkasında Selçuk İnan denen bir çakal, önünde Burak Yılmaz denen bir kazma, sağında Yasin denen bir futbol fukarası, sağ arkasında Veysel denen bir ?, yanında Yekta denen bir Kasımpaşalı...
Çocuk ne yapsın?
Bruma ile top oynamaya çalışıyorlar beraber.
Asker arkadasimiyiz özgür cüm?Oo engincim hosgeldin bugun caps lock yok mu?
Deep Thought cihazından gönderildi.
Sen kendini kandırmaya devam et.Sneijder TD olsun transferleri o yapsın o zaman.
Burak ve Selçuk mal olabilir(hatta rezil ötesi) ,oynayanların kapasitesi belli ama bu Sneijderin kötü oynamasının izahı olamaz.
Bu sene ileri 3lü 50 gol bile atamaz.
Bir tek Yasin konusunda katılmıyorum.Bugünün en çok çırpınan oyuncusuydu.%94 pas yüzdesi ile oynamış ve ilk maçı sayılır
istatistiklere hangi siteden bakıyorsun renktaş
Sen kendini kandırmaya devam et.Sneijder TD olsun transferleri o yapsın o zaman.
Burak ve Selçuk mal olabilir(hatta rezil ötesi) ,oynayanların kapasitesi belli ama bu Sneijderin kötü oynamasının izahı olamaz.
Bu sene ileri 3lü 50 gol bile atamaz.
Bir tek Yasin konusunda katılmıyorum.Bugünün en çok çırpınan oyuncusuydu.%94 pas yüzdesi ile oynamış ve ilk maçı sayılır
onları kesecek Td yok bizde maalesef.Ben de senle aynı fikirdeyimKimi oynatacağız yerine peki?
Sanki 3 tane takım kuracak kadromuz var da, Sneijder'i beğenmiyoruz. Keselim bakalım Trabzon çetesini takımdan Sneijder in performansı artıyor mu artmıyor mu
Senin yorumlarına çoğu zaman katılmam ama bu sefer tongayı gözünden vurdunSneijder bugün kötü oynadi diyenler, heralde sadece uzaktan attigi golleri begeniyordur.... Takim olarak hücum oyununu oynayamiyoruz, Sneijder saha icinde direncliydi ve mücadele etti. Aldigi toplari dikine kullanmaya calisti, kendisine bol bol sut pozisyonu yaratti... Gecen sene oynadigi cogu deplasman maclarindan daha iyidi... Bir pozisyonda Bruma yerine Tarik´i tercih edip yanlis karar verdi, ama topu aldigi anda takim olarak cok statik bir görüntü veriyoruz...