#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder: "Eşim ve özel hayatımla ilgili yalan haberler bir daha çıkarsa gerekeni yapacağım. Bu son uyarım."

Sneijder üst düzey bir futbolcu. Tek topları, oyun görüşü, hızlı düşünüp oyunun yönünü değiştirmesi üst düzey. Aynı Pirlo gibi oynayabilir ama bizim takımda bunu yapmak saçmalıktan öte bir şey değildir. Sneijder'den ofansif yönden üretken bir futbol beklerim Pirlo Sneijder'in ofansif yeteneklerine sahip olsaydı ofansif orta saha oynardı zaten. İnanılmaz üretken hücum hattımız olur bir nebze orada denenebilir derim ama şuanda bunu yapmak saçmalıktır.

Top almak için stopere kadar geliyordu adam ilk yarı üzüldüm..
Top çıkarmak bu kadar zor mu ya..

Prandelli öyle bir sistem bulmuş ki ön tarafta kullanmadığı adamlar sneijder,melo,bruma,pandev.ön tarafta kullandığı adamlar burak,selçuk,olcan.... Mükemmel....

gecen maclarda oyunda yoktu.bence çok ıyı oynadı.çunku marke edılmedı ve rahatca oynadı.bu kadar hızlı dusunen ve gözu kapalı 60-70 metre pas atarak takımı hucuma çıkarabılecek bır adamın bugun ku mevkısı neden eleştırılır anlamadım.selçuk yan top atana kadar cemaili dusunene kadar sneıjder pasını en doğru yere vermış oluyor.ben begendım.brumada oynarsa muthış olur.

Adam adam! Dünya yıldızı ama mevkim değişti diye Xelçuk gibi triplere girmez çıktı defansif orta sahayı da ASLANlar gibi oynadı!!

görevini yapti bugün, bence iyidi, gelecek maclarda ayni görevi yapmali

Sneijder kadar futbolu bilen bir adam daha görmedim

Kendi de bugun oynadigi mevkiiyi sevdigini soylemis, topa daha cok sahip oluyormus. Prandeli israr edecek bence Sneijder'i on libero olarak kullanmakta.

Bugün geldiğinden beri en iyi performanslarından birini sergiledi,bu adamın yeri Melo'nun yanıdır,Melo yapıcak önliberoda defini Sneijder'de yanında beyin gibi dağıtıcak takıma pasları+kanatlı sisteme yer açılıp Bruma önüne salıcak topları bu kadar basit.

Sneijder düşmanı şişman Engin bu maç begendin mi Şinoyu?

I am the one who knocks!

sneider in bizde olması büyük şans ancak onu oynatacak futbolcu ve teknik adamın olması şartıyla kalitesini kimse tartışamaz !!!

Sneijder düşmanı şişman Engin bu maç begendin mi Şinoyu?

I am the one who knocks!
Futbol cahil leri anlayın artık Sneijder düşmanı değilim, hatta büyük FUTBOLCU olduğuna inaniyorum sadece üzerine sistem kuramiyorsak gönderilmesinden yanayım. Çünkü adamı kötü oynatıyoruz anlayın artık. Bu arada sen selçuk u begendim mi :)

''Selçuk geride veya ileride oynuyor rolü değişti ondan iyi değil o bunu bozuyor'' tezini de çürüten futbolcu. Neymiş kaliteli oyuncu her yerde kalitesini gösterirmiş. Bakınız Sneijder ve Melo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt