#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sen bunu git bi fenerliye sorsana Emenike sırtı dönük iyi top tutabiliyor mu diye PES oynayıp buraya gelen klasik tip. Senin dediğine göre bu takım ebediyen çift forvet oynaması gerek. Sana cevap yazarım 50 satır rahat ol sonra beynin yanar. Adamına göre muamele o cevaplar fazla bile sana.
Benim ne beynim yanacak arkadaş..Bakar kör olan sensin..En son oynadıdığımız Fener maçında Fenerbahçe'nin topla oynama yüzdesi %60'a %40'tı..Bunu sağlayan 2 adam Emenike ve Kuyt ikilisiydi..Fenerbahçe'nin puan kaybettiği her maçta Emenike ya sakattır oynamamıştır yada sezon içi formsuz birkaç istisna olan maçından birine denk gelmiştir..Benim izlediğim Emenike fizik gücü sayesinde sırtı dönüp dripling yeteneği olan ve rakip oyuncunun baskıyla bozamayacağı türden oyun stiline sahip..Gidip ne soracam Fenerliye aç Youtube'a bak.

Beni engelli listene almanı sevindim..Senin gibi cinsleri bende muhattap almam zaten..Bana karşı ilk mesajında muhattap almadım ikinci cinsliğinden sonra cevap yazdım..

Son düzenleme:
Benim ne beynim yanacak arkadaş..Bakar kör olan sensin..En son oynadıdığımız Fener maçında Fenerbahçe'nin topla oynama yüzdesi %60'a %40'tı..Bunu sağlayan 2 adam Emenike ve Kuyt ikilisiydi..Fenerbahçe'nin puan kaybettiği her maçta Emenike ya sakattır oynamamıştır yada sezon içi formsuz birkaç istisna olan maçından birine denk gelmiştir..Benim izlediğim Emenike fizik gücü sayesinde sırtı dönüp dripling yeteneği olan ve rakip oyuncunun baskıyla bozamayacağı türden oyun stiline sahip..Gidip ne soracam Fenerliye aç Youtube'a bak..

Emenike sırtı dönük oynayamadığı için webo nun oynaması gerektiğini söylüyor birçok kişi. buna yorumcular da dahil. bence burada bir yanlış var. çünkü emenike sırtı dönük oynayamaz.

Emenike sırtı dönük oynayamadığı için webo nun oynaması gerektiğini söylüyor birçok kişi. buna yorumcular da dahil. bence burada bir yanlış var. çünkü emenike sırtı dönük oynayamaz.
Ben burada oyuncunun topla buluştuğu anda rakip defans oyuncusunun yaptığı temasa rağmen bozulmayıp gole gittiği birçok örneği koyabillirim ama Fenerli bir oyuncunun videosunu koymak istemem..Bakınız geçen seneki Emenike'nin sakat olduğu bütün maçlarda Fener puan kaybetti..En son Akhisar maçında İsmail Kartal neşteri vurdu haberini okuduğum zaman ben Akhisarın galibiyeti için ümitlendim..Gelecek hafta oynamazsa Fener yine sıkıntıda demektir..Bu verdiğim iste sadece tek bir oyuncu örneğiydi..

Başka yorum yapmak istemiyorum..Sevdiğim sistem Baros-Elmander kalitesinde forvet hattıyla oynanılan 2011-2012 tarzı futboldur..

Ben burada oyuncunun topla buluştuğu anda rakip defans oyuncusunun yaptığı temasa rağmen bozulmayıp gole gittiği birçok örneği koyabillirim ama Fenerli bir oyuncunun videosunu koymak istemem..Bakınız geçen seneki Emenike'nin sakat olduğu bütün maçlarda Fener puan kaybetti..En son Akhisar maçında İsmail Kartal neşteri vurdu haberini okuduğum zaman ben Akhisarın galibiyeti için ümitlendim..Gelecek hafta oynamazsa Fener yine sıkıntıda demektir..Bu verdiğim iste sadece tek bir oyuncu örneğiydi..

Başka yorum yapmak istemiyorum..Sevdiğim sistem Baros-Elmander kalitesinde forvet hattıyla oynanılan 2011-2012 tarzı futboldur..

Yorum yapıp yapmamak senin bileceğin iş tabi. Emenike güçlü bir oyuncu. Topu sırtı dönük alıp fizik üstünlüğü ile rakibini ekarte edip önünü açabilir. Lakin "kaleye sırtı dönük oynamak" tabirinden kasıt bu değildir. Kavram karmaşası yaşanıyor burada. İyi forumlar..

Dünyaya kanitlayacak hiç bir şeyin yok, bir kluple alinabilecek bütün kupalari aldin, basketbolcu olsan parmagin yüzük dolu olurdu ama sen geldin, terinin son damlasına kadar su ruhsuzların icinde gene de ha defansta ha ilerde caliştin ya, sana helal olsun. ALDIGIN PARA BİRİLERİNE BATSANA ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN

Bilmesen ön libero sanirsin, o kadar oynadi yani ... Digerleri utansin.

Helal olsun gerçekten tek başına karşı takımla mücadele etti.
Aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.

sol bek oynasın iyi oynayacağı kesin

orta 4lü

olcan---melo---cemal---bruma olur

Formludur , formsuzdur , iyi oynar kötü oynar ama kendine futbolcu diyen ülkedeki zerzevatların ibret alması gereken hakiki futbolcu adam nasıl olur sahadaki tarifi!

Buna uzuldum ya kale onunde top kesiyordu bir ara.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Adam daha ne yapsın.Her şeye rağmen çok iyi oynadı ve çok iyi mücadele etti.

Bu adama yazık oluyor. Devre arası Manu'ya gitsin kurtarsın kendini... Bu ülkenin futbolundan bir cacık olmaz... En sonunda bizi de bitirdiler... Alsınlar marka değerlerini........ neyse....

Sneijdere ayak uydurcak bir adam lazım en az drogbayla iyi anlaşıyorlardı

Yazık lan en çok da buna üzülüyorum. Bir ara ceza sahamızda top kesiyordu. Gülermisin ağlarmısın.

Sen bu takımın çok ama çok üzerindesin reis. Ayrıca kaptanlık çok yakışıyor.

I am the one who knocks!

öteki oyuncular Sneijder'dan futbol dersi almalı, özellikle yerliler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt