#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilerek hata yapıyor diyen taraftarımızın olduğunu görünce insan herşeyin boş olduğunu düşünüyor !

wesley yedekmiş, burak-selcuk -sabri takımı kurtaracakmış ulan sabriyi,burağı,selcuğu,yektayı topla sonra 3 e carp yine bir wesley etmez, adnan sezgin,tulun ve şimdide bir baka futbol cahili Albayrak, bunların futbol bilgisini topla ona carp yine wesleyin futbol bilgisi etmez...

pranDELI bunu yedek birakarak ne yapmak istedi kimse cözemedi sanirim...

AA'ya göre "2.yariya saklamis"...

Sacmalik... takimin suan en ve tek formda topcusu (melo ile birlikte) yedek...

bunu mantikli sekilde kimse izah edemez.

wesley yedekmiş, burak-selcuk -sabri takımı kurtaracakmış ulan sabriyi,burağı,selcuğu,yektayı topla sonra 3 e carp yine bir wesley etmez, adnan sezgin,tulun ve şimdide bir baka futbol cahili Albayrak, bunların futbol bilgisini topla ona carp yine wesleyin futbol bilgisi etmez...
Hoşgeldin profesör:D

Profmu bilmem ama adam doğru söylüyor !

adam buruk oynadı içerlenmiş yedek kaldım diye. öyleki girdiğinde bencil oynadı birkaç pozisyonda. şampiyonlar ligi maçında ilk 11 de olur tekrar ki olması lazım.

Koskoca Wesley Sneijder yedek kalıyor ama Burak ve Selçuk yedeğe çekilmiyor.

bihter-intihar-1-o.gif

Bihter gibi buda kendini vurup gidecek diye korkuyorum :(

Adam 4-4-2'nin bile solunda oynadı daha napsın arkadaş...

Bilerek hata yapıyor diyen taraftarımızın olduğunu görünce insan herşeyin boş olduğunu düşünüyor !
senin ne kadar hoşuna gitmesede iki üç pozisyonda bu net belliydi

boş bişey varsa oda kendi egoları yüzünden taraftarı olduğumuz bu takımı bu hale getiren yönetici, teknik direktör ve oyunculardır

Gesendet von meinem HTC One_M8

Son düzenleme:
Haberlere göre kaptan olmasını melo engellemiş
birde zam istemiş klüp yapmamış
birde kamp haberi mesajla verilmiş

tepki gösterince 11e alınmamış

burdaki çoğu insan kabullenmesede melo taraftara çok oynuyo bu şekilde kötü oyunundan kimse bahsetmiyo
geçen sene dk gidecek diye oynadı bu sene ortalıklarda yok

sneijdere ayıp ediliyor umarım kaybetmeyiz. Selçuk sabri gibi saçmalıklardan daha çok hakediyor kaptanlığı

Kıskanıyorlar bu adamı çatır çatır kıskanıyorlar. Ayıptır ayıp be. Yetenek fukaraları dolu takımda bir güneş gibi bu adam. Sahipleniyor yine de aslanım benim. Yaz döneminde gidecek gitmek istiyor diye ortalık yıkıldığında zerre inanmadım gitmez dedim Sneijder bizi bırakmaz. Beni yanıltmadı aslanım. Seni kıskananlar acaba senin kirli çorabın dahi olabilirler mi be Wesley.. Sen Barcelona için Messi, Madrid için Ronaldo, Liverpool için Gerrard ne ise bizim için de sensin be Aslanım. Eğer bu seni kıskanan sana kumpas plan hainlik yapan Galatasarayımın ekmeğini yiyip te Aziz den farkı olmayan tavırlar yapanlar yüzünden çeker gidersen seni her yerde destekler yine de sana duacı olurum. Seni çok seviyoruz şino. Sen Nando ve Melo gerisi yalan...

Hala Sneijder in neden yedek basladigini cozemeyen varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt