- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
Bilerek hata yapıyor diyen taraftarımızın olduğunu görünce insan herşeyin boş olduğunu düşünüyor !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin profesörwesley yedekmiş, burak-selcuk -sabri takımı kurtaracakmış ulan sabriyi,burağı,selcuğu,yektayı topla sonra 3 e carp yine bir wesley etmez, adnan sezgin,tulun ve şimdide bir baka futbol cahili Albayrak, bunların futbol bilgisini topla ona carp yine wesleyin futbol bilgisi etmez...
ben her daim dediklerimin ardındayım , pandev büyük futbolcu denilirken hurda dedim ardındayım ve sizin gibi cahiller arasında prof olmamda normal..Hoşgeldin profesör![]()
Benim de cahil olduğuma karar verdin yürü be kim tutar seniben her daim dediklerimin ardındayım , pandev büyük futbolcu denilirken hurda dedim ardındayım ve sizin gibi cahiller arasında prof olmamda normal..
senin ne kadar hoşuna gitmesede iki üç pozisyonda bu net belliydiBilerek hata yapıyor diyen taraftarımızın olduğunu görünce insan herşeyin boş olduğunu düşünüyor !
peki o pozisyonda Kasımpaşa defansının içine yürümesinin takımımıza getirisi nedir?Burak'a pas atmaması maçın en güzel enstantanesiydi.
Yaptigi Aciklama okudum simdi, gecmis olsun. Bu Adam gider.
Sneijder: "Kurtulmak istiyorlarsa söylesinler" - Galatasaray
Yaptigi Aciklama okudum simdi, gecmis olsun. Bu Adam gider.
Sneijder: "Kurtulmak istiyorlarsa söylesinler" - Galatasaray