#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suanda Hollanda basininda cikan yeni Sneijder haberi:

Guido Albers, Sneijder in menejeri, Dortmund da Galatasaray in CEO'su (A. Albayrak 99%) ile beraber yemek yediklerini, ve Sneijder le devam etmek istediklerini iletmisler ona. Ama son zamanlarda yasanan olaylardan dolayi, imzayi gormeden inanmam demis Hollanda kanali NOS a.

Opstandige Sneijder kan verlengen: 'Pas bij een handtekening geloof ik het'

Galiba dun aksamki aciklama bundan ibaret :

Abdurrahim Albayrak’tan Kritik Sneijder Açıklaması! | GSCimbom Galatasaray Portalı

Son düzenleme:
Son iki sezondur bu adam tek başına birçok maç kazandırdı. Üstelik hepsi kritik maçlardı. Umarım satmak gibi bir hataya düşmeyiz. Bu adam 35 yaşa kadar üst düzey oynar. Bakın Pirlo'ya. Adam 30'undan sonra açıldı.

Birak 32yi, 36 yasinda bir Sneijder bütün Türk futbolculardan kat kat iyidir.

Genc ve hirsli oyunculardan olussa takim sadece oyun zekasi ve profesyonelligi ile bile o oyuncularin gelisimine cok buyuk katkisi olur yasi ilerlese de. Ne yonetim, ne takim arkadaslari, ne de taraftarin bir bolumu degerini bilmiyor maalesef.

Umarım bu adamı kaybetmeyiz.

Ancak üzülerek söylüyorum ki gidişat bu yönde. Sneijder o kadar profesyonel ki taraftar desteğine de çok bakmaz, çeker gider. En kötü ama en kötü Ajax'a gider adam.

takımdaki en kaliteli oyuncu ve bu adamı neden satmak ister anlamıyorum

Bu adam giderse bu yönetimin işi zor. Hagi'den sonra böylesini hatırlamıyorum, yanındaki oyuncular da iyi olursa takımı alır götürür.

Son düzenleme:
Üzülüyorum bu adama resmen. Bizim ve dandik leş oğlu leş ligimizin çok üzerinde bir futbolcu. Hem kışın gidip kurrulmasını istiyorum hem de bizi bırakmamasını :(

I am the one who knocks!

bisey demeye yuzumuz yok m8:dispirited: we're foogin proud of u #meistersneijder

böyle kariyerli bir futbolcunun dandik kalitesiz futbolcularla aynı takımda olması beni inanılmaz üzüyor kendisini çok sevip kalmasını istesem de kendisinin iyiliği için artık devre arası gitmesini istiyorum daha 30 yaşında 3 sene üst düzey takımda rahatlıkla oynar en basit futbol kurallarını bile bilmeyen bir takımda dünya çapında bir yıldızın rezil olması olacak iş değil !!!

Birader bi Allahın kulu da "ulan dünyanın sayılı futbolcularından biri gelmiş. Bu fırsat elime zor geçer, ne kapabilirsem kapayim" diye düşünse çok şey değişecek ama kafaları "benim oyunumu bozuyo, çok para alıyor x(" gibi cakalliklara çalışıyor sırf.

N5

Ah ah bu adam çok daha verimli olurdu.
Koycaktn oraya adam gibi forvet 2 tane kanat oh mis gibi kaykıla kaykıla maç izlicektik.

Birader bi Allahın kulu da "ulan dünyanın sayılı futbolcularından biri gelmiş. Bu fırsat elime zor geçer, ne kapabilirsem kapayim" diye düşünse çok şey değişecek ama kafaları "benim oyunumu bozuyo, çok para alıyor x(" gibi cakalliklara çalışıyor sırf.

N5
Ben hoca olsam direk emre çolkaya gel ulan buraya der bundan sonra şıno abinin poposundan ayrılmıcaksın derdim hagi beloşoğlan muabbeti gibi çok faydalı olurduda emrede o kafa nerde selçukla burağa yağ çeksin o

Sneijder her haliye ben kaliteyim diye haykiriyor!

World Class topcu nasil olur, canli canli örnegi.

Bir Hagi yi bir de Sneijder i ayri tutarim.

Sneijder:"2-1 olduktan sonra çevirebiliriz diye düşündüm. BVB tüm topları ileri şişiriyordu. Böyle çocukça gol yiyince de sinirlendim..."

Sanki o kadar kötü sonuçlara karsi tek basina mücadele ediyor gibi, ne kadar profesyonel ve Galatasarayimiza deger verdigini gösteriyor herkese.

Insan sen daha iyi yerleri hak ediyorsun demesi geliyor yanindaki vasat yerlileri görünce her hafta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt