#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakismiyor boyle bir adami bu boklu durumlarda bulundurmak lutfen .. MAnu istiyorsa satalim utaniyorum adamin yuzune bakamayiz ne rezil bir kulubuz

10435003_859861807380707_8530613618936403338_n.jpg

Bugün belki maci kazandik, ama seni kaybettik be Wesley. :( Yeni bir Hoca gelmezse, Sneijder ayrilacak bence.

Ciktiktan sonra gole bile sevinmedim bu adami kaybedersek var ya...

~tap

Bugün bölgesinde oynadığı için çok etkiliydi.Niye çıktı çözemedim

Sneijder'in gideceğini bilmeyen yoktur herhalde. Muhtemelen Ligue 1 veya EPL'den bir takıma satılacaktır.

amaç belli para lazım en para eder adam sneijder , sneijderi küstür satması daha kolay .olay basit..

Sneijder çıkıyor sahada sürünen Burak-Selçuk falan sürekli sahada bi kerede bu ikili çıksında Sneijder rahat oynasın o zaman takım nasıl olur görmek lazım.Bu maçta takımın gene en efektif oyuncusuydu ama yinede o çıktı anlamak mümkün değil futbol fukarası Prandelliyi.

Hepimize geçmiş olsun. Sneijder, Muslera ve Bruma'yı yönetim gözden çıkarmış net.

Yav ne kadar saçma sapan düşünceleriniz var. Hadi Bruma oynatılmıyor böyle bi iddaada bulundun anladım. Sneijder geçen maç yedekti bu maç oyundan çıktı ayrılması için saçma bi bahane ama bunuda anlayım hadi.. Muslera ne alaka ?

en iyi 10 numara bizim takimda ama birileri göndermek icin elinden geleni yapiyor.

Yav ne kadar saçma sapan düşünceleriniz var. Hadi Bruma oynatılmıyor böyle bi iddaada bulundun anladım. Sneijder geçen maç yedekti bu maç oyundan çıktı ayrılması için saçma bi bahane ama bunuda anlayım hadi.. Muslera ne alaka ?

1. .....

2. Muslera'nın halindeni durumundan anlarsınız.

3. Sneijder'in sadece çıkması değil, her halinden bir sıkıntı olduğu ortada.

4. ......

Neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt