#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Sneijder'ı satıp Terim'i getirme gibi bi planları var mıdır?" diye düşünmüyor da değilim...

Ünal Aysal çok açıldı çok. Bizim beklentilerimizi de, futbol camiasının beklentilerini de çok yükseltti yaptıklarıyla. Galatasaray'a belki biraz abartı olacak ama çağ atlattı diyebiliriz. Şampiyonluklar, kupalar, CL'de başarı falan. Bunların yanında batırdığı birçok şey de var tabi. Fahiş oyuncu maaşları, son dönem yanlış transferler vs vs..

Şimdi biraz eksik birşey yapılsa hemen tepki doğuyor. Sneijder'in, Drogba'nın gelmesi hayal gibi birşeydi bizim için. Ama gerçekleştirdi.

Her neyse, her güzel şeyin bir sonu da vardır. Bu sezon başı itibarıyla bunun da sonuna geldik.

Sneijder vb. oyuncular bizim için çok çok ekstra oyuncular. Satılıp para sağlanması kadar normal birşey yok.

Tabiki de gitmesini istemem. Sneijder'in gitmesini kim ister. Ama para da lazım. Yapacak birşey yok.

Albarak abimize camur atmayın be. Totomac ve fener medyasını dinlemeye devam edin siz. fenere atığı çok acıtı herhalde.
Prandelli sneijderi oyundan aldı ama hamlesi macı getirdi bize resmen.

Albarak abimize camur atmayın be. Totomac ve fener medyasını dinlemeye devam edin siz. fenere atığı çok acıtı herhalde.
Prandelli sneijderi oyundan aldı ama hamlesi macı getirdi bize resmen.

Sneijder'i çıkarması maçı getirmedi, zaten böyle bir algı yaratılmak isteniyor bahsettiğin medyada. Umut Bulut oynamalı. Çok iyi olduğu için değil, Burak çok çok kötü olduğu için. Maça Umut'la başlasa, Burak'ın giripte atamadığı 2 net pozisyondan belki birini gol yapacak ve maç kopacaktı.

Ulan camiayla özdelesmis bir süper yildizimiz var ulan BIKEZ de uzun yillar tutalim böyle adamlari ya. Niye bukadar vizyonsuz kisiler yönetiyo kulubu anlamiyorum ya. Illa ki cileden cikaracaklar taraftari.
Simdi Sneijder gidip Burak ve Selcuk gibi yeteneksiz enkazlar oynamaya devam edince biz ne düsünecez?
Yapmayin sunu ya. Bugün sneijderin yerine nasil Burak cikmaz birisi bunu aciklasin hemen. Drogba'dan sonra wesleyi kaybetmek isetmiyorum ya.

Bu adamlar fazla geliyo bize arkadas. Albayrak, Prandelli, Yarsuvat capsizlari rezil kankalarla orgazm olmaya devam etsinler. Yaziklar olsun!!

Sneijder'i satan yönetim barınamaz.

Gerçi bu kukla yönetim barınmakta istemiyor ya hayırlısı. Ulan ne planlar dönüyordur belkide.
Aysal denen adam bir daha nah girer bu kulübün içine.

Sneijder'i çıkarması maçı getirmedi, zaten böyle bir algı yaratılmak isteniyor bahsettiğin medyada. Umut Bulut oynamalı. Çok iyi olduğu için değil, Burak çok çok kötü olduğu için. Maça Umut'la başlasa, Burak'ın giripte atamadığı 2 net pozisyondan belki birini gol yapacak ve maç kopacaktı.

Iyide umut o posisyonlara ve koşuları yapa bilecekmiydi? Sneijder 2ci yarıda resmen dayak yedi rakipten. Sakatlanmadığına şükredelim.

snejider gitmezse zaten başkan satacak transfer yasağı falan koymuş diyorlar futbol ve basketbol için düzlüğe çıkana kadar transfer yokmuşş kaynak belirsiz

Sanki artık Galatasaray forması ile son zamanları, doya doya izleyelim..

Ya ben burada bas bas bağiriyorum bu Prandelli bizim basimizi daha cook yakacak.Bizim UA ne ise yariyor.Bizim yonetim ne ise yariyor ulan takimdaki en iyi oyuncularimiz gidecek bu Prandelli yuzunden.Bruma-Sneijder-Muslera giderse bu takimdan buradaki gelmis gecmise MYC anlamadan saydiririm ona gore.

Bu forumda hala Sneijderin yollanmasini isteyenler saka gibi.Doumbia ve Lacazette yakisir saniyorlar ki sattigimizda bunlari alacaklar yine parayi verecegiz cöplere akilli olan kisi Sneijderin yollanmasini istemez.Bir Hagi bekliyoruz dedik alin iste karsimizda firsatlari degerlendiremiyoruz saka gibi.

Sneijder ergen tavırları sebebiyle kadrodan çıkarılmayacak.
Para yok kulüpte.
Sneijder'den gelecek bonservis bedeli = Doumbia.

Biz batmışız harbi.
Sneijderi en kral 12milyon € falan satariz doumbiayi o paraya vermezler. Sonra doumbiayi alcaktin sneijderi niye sattin derler adama. Superman degil ya bu adam kim top atacak. Burak omuda yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt