#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesini uzatmadığımız için gitme ihtimalini yüksek görüyorum.

15 den aşağıya satarlarsa çok büyük tepki alırlar, haklı olarak taraftar çıldırır.

güle güle efsane,güle güle futbol tanrısı

abv abdürahim

Bence Wesley e sevgimizi gosterelim. Kulube bir mesaj olsun..

15 Milyon avrodan asagi satilmamasi lazim. Gitmek istiyorsa bile satilmamasi lazim, 1.5 senelik sözlesmesi var.

Bu sikeci Juve bizimle dalga mi geciyor lan? Birde hazirlik maci teklif etmisler.

Vallah bizimkilerden adam korkar, Apo gider 6 milyon u kabul eder o parayi da sampiyonluk yolunda prim olarak oyunculara dagitir.
Boyle mallik her zaman mevcuttur bizim kulubde. Bitane akilli adam varsa o da Ali Durust dur bence, 20 milyon euro da diretsin zaten Juve ozaman cayar bu transferden.

Sneijder giderse sadece bonservisi değil 1.5 sezonluk maaşı da bilançoya + yazılacak.

FFP yüzünden değerinin altında bir teklifi kabul edebilir yönetim.

hemen gıttı dıye agıt yakmayın yahu zannetmıyorum gıdecegını galatasarayı bırakmaz sneıjder...

Yeni yönetim geldiginde 'Sneijder'i satacaklar' dedigimde elestirenler nerde?

Enayi mi saniyorsunuz siz milleti arkadas? Hamdi denen zihniyetsiz herif ciksin 'satarim' desin, yönetim Juve kulübü ile masaya otursun ve Albayrak yalancisi da cikip satmiyoruz palavrasi anlatsin.

Ulan satmak istemeyen niye masaya otursun.

Basindan beri belli degilmiydi? Sneijderi satip kendisi gitmek istedi denilecek. Hamza Hamzaoglu na bile ögretmisler bunu..

Ben bu ülke yabanci düsmani derken bos yere konusmiyorum. Bu bizim evladimiz zihniyetli yöneticiler oldugu sürece hep böyle olur.

Surda olanlara bak. Sneijder 4 milyon kazaniyor diye gönder, ayni paralara oynayan Hamit, Selcuk ve Burak 'i takimda tut.

Eger bu yönetim taraftarin istemedigi seyler yapacaksa benim bu kulüp ile isim olmaz bundan sonra.

Niye destekliyim ben kulübü? Zaten hep beni üzecek haksiz kararlar veriyorlar..

Dedigim gibi, enayi degil bu millet. Gidelim store dan o kadar sey alalim, taraftari takan varmi? Yok..

Yeterki evladimiz Hamit ve digerleri para kazansin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt