#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahsi fikrim ; Sneijder'in satilmasi sampiyonlugun satilmasi demektir.
Yil sonuna kadar kalmasi gerekir.

KENDİ İSTESE DE SATILMAMALI.

Satan adam istifasını da versin.
Bu taraftar parti olaylarında ayrıldı,Terim-Aysal olaylarında ayrıldı,Şike sürecinde bile ayrıldı ama Sneijder konusunda tek görüş var oda SATILMAMALI.

Duygun'u falan geçtim,hayatını Galatasaray'a adamış denilen,öyle de gözüken Albayrak eğer Sneijder satılırsa hain ilan edilir,bırak kulübün içine girmeyi bir daha stada bile giremez.
Hadleri varsa satsınlar,korkuları yoksa satsınlar,onurları şerefleri yoksa satsınlar. Daha da bir şey demiyorum.

Sneijder'e kal denirse sesini cikarmaz, mutlu bile olur.
Tabi Juve'yle anlasip gondermek istedigini belli edersen hayir demez Juve'ye.

Bizim capsiz yönetim bu bahaneyle gelmesin sonra.

Gidiyor gönlümün efendisi.
Ulan bu adam gider forma Selçuk'a kalırsa bırakırım Galatasaray'ı falan.

Bu Juventus kendini nasil bir dev aynasinda goruyor merak ettim :D hazirlik maciymis :D

Dalga mi geciyorlar ne

Kontra atak yapacak yonetici yokmu? Yeni sozlesme yaptik 2018 e kadar gibisinden.

Ben o menejerin , Juventus'un , buradaki Snejder düşmanlarının , onu satan Galatasaraylı yöneticilerin , hepsinin ....

Not: Snejder satıldıktan sonra cümle sonundaki ''...'' noktalar gerekli küfür ile donatılacaktır.

Galatasaray'lıyım diyen biri bu kadar kolay vazgeçmemeli bence.
Ne alaka?

Haksizligi mi destekleyelim? Sneijder'i satsinlar ve Hamit gibi oyuncular kalsin ve utanmadan bizlerden maddi destek beklesin bu kulüp?

Hep ayni tiyatro. Her sevidigmizi bizden kopariyorlar. Ben bu haksizligi desteklemek istemiyorum.

Terim'den sonra bırakmadıysan şimdi hiç bırakmazsın renktaş relax

Bırakmak işin esprisi de harbi otur ağla başka bişi yapma.
Final haftasında beynimden vurulmuşa döndüm.

Ulan paraya ihtiyacınız varsa satın Burak'ı,Telles'i,Selçuk'u,Bruma'yı.
İstese de yollanmamalı,başına silahı dayayıp sözleşme uzattıracaksın.

Kontra atak yapacak yonetici yokmu? Yeni sozlesme yaptik 2018 e kadar gibisinden.

FFP yüzünden yapamıyorlar sanırım.

Sağolsun önceki başkan bol keseden maaşlarla kulübü nasıl bir noktaya getirdiyse UEFA ensemizden inmiyor

Ne alaka?

Haksizligi mi destekleyelim? Sneijder'i satsinlar ve Hamit gibi oyuncular kalsin ve utanmadan bizlerden maddi destek beklesin bu kulüp?

Hep ayni tiyatro. Her sevidigmizi bizden kopariyorlar. Ben bu haksizligi desteklemek istemiyorum.

Tamam Hakan sen Bayern'i tut o zaman ne diyeyim

Sneijder'in satılmasını ben de istemem. Aklı yerinde olan kim ister ki?

Tepkimizi tabiki koyacağız. Ama Galatasaray'lılıktan vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı diyorum.

Hagi- futbolu bizde biraktiginda acayip uzulmustum, hatta goz yaslarima hakim olamamistim.
Keita- bir gun uyanip spor haberlerinde ne var diye baktigimda, Adnan Polat in 300.000 euro kar yaptik demesiyle gitmesini ogrenmistim. Hem uzuldum hemde acayip sinirliydim.
Sneijder- Hagi den sonra dunya capinda olan bir 10 numara oyuncuya tekrar sahip olmustuk, sevincten havalarda ucuyordum. Simdi henuz 30 yasinda olan bu star i, para ugruna satmaya kalkanlari hayatim boyunca affetmem! Ne destek veririm ne de gonlumdeki takimin maclarina onem veririm bundan sonra !

Bunu haketmiyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt