#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun kolos ve ben bile bir konuda ayni fikirdeysek siz dusunun yani

Fatihci ve Aysal'ci el ele Sneijder gitmicek agaa

FFP yüzünden yapamıyorlar sanırım.

Sağolsun önceki başkan bol keseden maaşlarla kulübü nasıl bir noktaya getirdiyse UEFA ensemizden inmiyor

ozaman FFP yuzunden olsa, Burak ve Selcuk ile 2019 a kadar da uzatamazdik, yoksa ben mi olayi yanlis goruyorum >?

Tamam Hakan sen Bayern'i tut o zaman ne diyeyim

Sneijder'in satılmasını ben de istemem. Aklı yerinde olan kim ister ki?

Tepkimizi tabiki koyacağız. Ama Galatasaray'lılıktan vazgeçmek bu kadar kolay olmamalı diyorum.

Herkes gergin renktaş, tabi selçuk burak varken vazgeçmessin sen Galatasaraydan:P

En çok koyanda Sneijder'den gelecek para = Burak+Selçuk+Hamit'in yıllık ücretleri toplamına falan denk gelecek olması.

Çıldır ya.

tok satıcı olacaksın aga.

15m €uro diyeceksin veriyorsan al diyeceksin.

bu arada alternatifi olarak adam geçebilen bir 10 numara alabiliriz. işte o zaman gitmesi sorun olmaz.

Bugun baska bir konuda cok kolay bir hesap yapmistim, yani bu olay sirf para olamaz, yoksa al sana en dogru bir alternatif:

Aydin - yillik 1 milyon Dollar
Engin - yillik 1.1 milyon Dollar
Yigit - yillik 1 milyon TL
Eray - yillik 700.000 TL
Gokhan Zan - yillik 700.000 Euro
Veysel Sari - yillik 2.7 milyon TL (!)

Bugunku doviz (2.76 EURO)
Toplam yillik zarar: € 4.070.000

Buraya Eboue de eklersen: yillik 2.2 milyon Euro +
= Toplam 6.270.000 EURO zarar, Sneijder e verecekleri para bu kadar zaten Juve nin. Hem eldeki gereksizlerden kurtulmus olacagiz..

bu babayiğiti getirene kadar ne günler ne saatler tükettik bu forumda ne sancılar çektik ne sevinçler yaşadık,bazılarımız havaalanında sabahladı ama sonunda bu kutsal formayı giydirdik. formayı ilk giydiği andan beri çok sevdik bu adamı.juve maçındaki golle fener maçındaki hagiyi hatırlatan gollerle sevinçten kendimizi kaybettik.şimdi sorarım size bu anılarımızın ve bu adamın değerini hangi para karşılayabilir. wesley i satanı biz de satarız.

Gidemez ulan. Gönderttirmeyiz.

Hele şikeci pislik bir kulübe asla.

Yönetimin işi zor.

Bir yandan kontrat yapamıyorsun bir yandan deli gibi paraya ihtiyaç var. Elde satacak başka adam yok gibi bir şey.

Sezon sonunda bile 10 milyondan fazla bonservis alamazsın mevcut şartlarda.

O yüzden tahminimce teklif biraz daha yükselirse Sneijder gider.

Şu an olabilecek en iyi şey Manu, Monaco vs. bir kulübün devreye girip fiyat arttırması olur.

Satanın dayısını satarım ulan !

bu babayiğiti getirene kadar ne günler ne saatler tükettik bu forumda ne sancılar çektik ne sevinçler yaşadık,bazılarımız havaalanında sabahladı ama sonunda bu kutsal formayı giydirdik. formayı ilk giydiği andan beri çok sevdik bu adamı.juve maçındaki golle fener maçındaki hagiyi hatırlatan gollerle sevinçten kendimizi kaybettik.şimdi sorarım size bu anılarımızın ve bu adamın değerini hangi para karşılayabilir. wesley i satanı biz de satarız.

nuff said

hala satıp adam geçebilen 10 numara alalım diyenler var ya ulan Sneijder bu farkında mısınız. ama doğru satıp Alanzinho'yu alalım hem adam geçebiliyor hem ucuz parasını da cebinizden ödüyorsunuz zaten

umarım böyle bir delilik yapmayız bir daha bu kariyerde bir oyuncuyu rüyamızda bile göremeyebiliriz jübile yapana kadar bizde kalmalı !! tasarruf yapılacaksa pandev cemali gidecek sneider değil :mad:

Forum ahalisi kızacak diye sözümü sakınamam kusura bakmayın. Ben Sneijder'e neden bu kadar tapıldığını hala anlamış değilim. Juventus ve Fenerbahce maçlarında yaptıklarından dolayı herkes gibi bende hakkını verdim. Fakat genel resme bakınca malum forma olayından ötürü hepimizin birden soğuduğu Selçuk bile daha geride oynamasına rağmen ilk 2 sezonunda 20 gol 28 asist yapmışken hücumda serbest oynayan çok taptığınız Sneijder 80 maçta 25 gol 11 asist yapıyorsa neden bu kadar yaygara kopartılıyor? Lütfen biri mantıklı bir açıklama yapabilir mi? Buradan Sneijder'in gitmesini istediğim gibi bir düşünce de oluşmasın fakat gereksiz bir efsaneleştirme çabası var Sneijder ile ilgili. Üstelik buna rağmen takımdan ayrılırsa işin en üzücü kısmıda bu olur, özellikle taraftar açısından.

Forum ahalisi kızacak diye sözümü sakınamam kusura bakmayın. Ben Sneijder'e neden bu kadar tapıldığını hala anlamış değilim. Juventus ve Fenerbahce maçlarında yaptıklarından dolayı herkes gibi bende hakkını verdim. Fakat genel resme bakınca malum forma olayından ötürü hepimizin birden soğuduğu Selçuk bile daha geride oynamasına rağmen ilk 2 sezonunda 20 gol 28 asist yapmışken hücumda serbest oynayan çok taptığınız Sneijder 80 maçta 25 gol 11 asist yapıyorsa neden bu kadar yaygara kopartılıyor? Lütfen biri mantıklı bir açıklama yapabilir mi? Buradan Sneijder'in gitmesini istediğim gibi bir düşünce de oluşmasın fakat gereksiz bir efsaneleştirme çabası var Sneijder ile ilgili. Üstelik buna rağmen takımdan ayrılırsa işin en üzücü kısmıda bu olur, özellikle taraftar açısından.

Cunku istatistik hersey degildir, Sneijder'in gorevi devamli olarak asist uretmekten ziyade takimi oynatmak. Yabanci siniri dolayisiyla bu ozelligini kisitli miktarda kullanabildik, cunku onun yonlendirebilecegi, forum deyimiyle maestroluk yapacagi bir takimi yoktu onunde.

Su kural bizim cok isimize yarayacak bence, Wes ile ayni dilde konusacak futbolcularla donatirsak takimi 100% kapasite ile faydalanabiliriz. Surekli olarak asist sayilarina bakip kendimizi kandirmamaliyiz, takimi hucuma cikarisi, hucumda takimi yonetmesi, attigi tek top paslar zaten bizi hucumda bir gomlek daha kaliteli yapiyor.

Nedir Sneijder'in dilinden anlayan futbolcular? Bu videoda hep assagi yukari ayni kalitedeki oyuncularin ayni telden calmasi mevcut.

Arsenal One Touch Magic - YouTube

Videodaki pozisyonda iclerinden bir oyuncu burak, selcuk, yekta falan olsaydi, boyle bir pozisyon dunya uzerinde yasanamayacakti

Demek istedigim seyi, Drogba'nin ilk golunu attigi Akhisar-Galatasaray macini tekrar izleyerek anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt