#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder hagi gibi degil, ama gerekli takimi kurarsan cl'yi kazandiracak bi adam yine. mukemmel ve essiz bir futbolcu her yonden
Denenmeyecek bişey değil seneye daha iyi bi takımla izlemek Sino'yu.Tecrübesine asla laf söylenmez ama Sino kalacaksa hem forvete(Burak-Umut yerine) hem arkasına (Xelcuk yerine) daha başka adamlar almalayızı hatta kanatlara da.Bu ekonomik şartlarda bu yönetimle böyle radikal kararlar alınır mı bilmem.Çünkü ortasahada Selçuk ilerde başkaları işini görürken hatta işini keserken Sneijder bize bu oyunda lüks.Neyse nötr kalıp izlicez bakalım ne olacak.

Sneijder, Xelçuk'u bozuyo muhabbeti başladı yine 2 frikik atınca. :asd22:

Adamlar Sneijder i beğenmiyor vay arkadaş santraforu burak umut olan bi takımın taraftarınin Sneijder i eleştirme veya beğenmeme lüksü yoktur

15-20 arası veriyolarsa niye satıldı demem.Çok kritik goller attı ama her maç ağırlıgını koydugunu söyleyemeyiz temposu düşüyor 31 yaşına girecek o civarda paraya satmak büyük iş olur.Tabi satılsa bile bu paranın nasıl kullanılacağı önemli.Saçmasapan adamlara gidecekse olan bize olur .

o paraya

Adebayor,Cisse
Darida
Tolgay
Uğur

transferleri olsa harika olur.

Gelen para ziyan olacak diyebiliriz

Gelen parayla Niasse, Doka, Dong ve Guray'i alırız.

Daha Kadiköy de Ayı yı avlayacak Wesley !!

I am the one who knocks!

Sneijderin taraftarlar arasında sevilmesinin nedeni her maç süper oynaması falan filan değil...Her maç süper oynamıyor da zaten..Ama bu taraftar sneijdere GÜVENİYOR...Her büyük maçın kritik dakikalarında ''sneijder atar şimdi'' dedirttiği için,her umutsuz olduğumuz maç öncesi ''ya sneijder var belki çıkar atar bi umut'' diye düşündürdüğü için seviyor... O yüzden satmayın bu adamı.

sneijder bence Juve'yi istiyor. Kendisi bu kadar haberi duymuyor olabilir mi?

Sneijder bundan 3-4 ay önce sadece 1 gazetede çıkan magazin haberini anında yalanladı (doğrusu bu zaten).

Yönetimden yalanlama bekliyoruz ama wesley hiç değilse 2 tweet atıp yalanlayabilirdi. Sneijder'in yerinde kim olsa Juve'yi ister o ayrı konu ama demek istediğim suç sadece yönetimde değil umarım hayırlısı olur.

fifa15-3-660x330.jpg

Wesley reyizi çok seviyoruz da menajeri tam yavşak. Ortalığı karıştırıp duruyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijderin cikip gitmiyorum diye aciklamasi yapmamasi da ayri suc, tek suclu yonetim degil.

Yonetim
Sneijderin menejeri
Sneijder kendisi

bunlarin 3de suclu arkadas.

Kendini bilmezler abdurrahim beyden özür dilesin acıklama yapmış kesin satmıcaz diye burda adama mal mal sallayanlar vardı bilip bilmeden

adam daha halen 40% seviyelerinde oynuyor .. oda sneijderdan kaynaklanan degil .. Etrafindaki futbol fakiri futbolculardan dolayii ..

Koy onune bir Huntelaar .. yanlardan akan kanat .. yedek kulubesine cekil sneijder ve ekibi halleder .

Wes'in de kafası karışık beyler. O da düşünme aşamasında. Öyle olmasa açıklama yapardı gitmiyorum gidesim yok diye falan.. Bence Juve iyi para teklifn etsin gider. Bizde napsın ki zaten Buraklarla Umutlarla Yektalarla.

Sneijder boşta, Burak markaj altında ama Selçuk pası Burak'a atıyor pozisyon bitiyor. Bu anlattığım olay hemen her maç yaşanıyor. Selçuk ve Burak, Sneijder'in geldiğinden beri bu takımda yaşadığı zorlukların 1/10'ini yaşasalar değil ilk 11'e girmek idmana çıkacak psikolojileri kalmazdı. Bizim yerlilerin Sneijder seviyesinde profesyonel düşünmeleri imkansız. Onun yerinde olsam kaçar kurtulurdum bu amatör ruhlu çaylaklardan. Burak kendini Drogba ile kıyaslar ve kıskanır, Selçuk Sneijder'i çekemez. Seneye görürüm havalarınızı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt