- 20 Haziran 2011
- 60.986
- 69.416
- 4.758
haydoaaaaaaaaaaaaa
işi pişirmişler renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haydoaaaaaaaaaaaaa
Sneijder boşta, Burak markaj altında ama Selçuk pası Burak'a atıyor pozisyon bitiyor. Bu anlattığım olay hemen her maç yaşanıyor. Selçuk ve Burak, Sneijder'in geldiğinden beri bu takımda yaşadığı zorlukların 1/10'ini yaşasalar değil ilk 11'e girmek idmana çıkacak psikolojileri kalmazdı. Bizim yerlilerin Sneijder seviyesinde profesyonel düşünmeleri imkansız. Onun yerinde olsam kaçar kurtulurdum bu amatör ruhlu çaylaklardan. Burak kendini Drogba ile kıyaslar ve kıskanır, Selçuk Sneijder'i çekemez. Seneye görürüm havalarınızı.
Sneijderin cikip gitmiyorum diye aciklamasi yapmamasi da ayri suc, tek suclu yonetim degil.
Yonetim
Sneijderin menejeri
Sneijder kendisi
bunlarin 3de suclu arkadas.
Çok fazla fark olduğunu düşünmüyorum İstanbul'da yasiyor sonuçta Siirtte yaşamıyor ki.Sneijder'in gitmek istemeyeceğini düşünmek saflık olur.
Serie A mı TR ligi mi?
İtalya'da yaşamak mı Türkiye'de yaşamak mı?
Kalmak istese istese "tamamen duygusal" nedenlerle kalmak ister.
Yoksa kulüpler anlaştığı an koşa koşa gider.
Boş yere futbolculara bu kadar bağlanmayın.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın "Sneijder'i satmayı düşünmüyoruz" açıklamasına da değinen Albers, "Galatasaray yönetiminin Wesley için 20 milyon euro değer belirlediğini biliyoruz. Galatasaray'da şu an ödemeler sorunsuz yapılıyor fakat Sneijder'in daha önce büyük başarılar yakaladığı İtalya'da oynamasından yanayım" diye konuştu.
:red: