#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menejeri iki yuzlu birisi, bu olayin perde arkasinda, henuz yeni sozlesme yapmayan yonetimi zor duruma sokmak, ozellikle Italya da bazi kulubler ile temasa gecip Sneijder in aklini celip transfere yol acmaktir. Sneijder cunku kendisi Istanbulda olmaktan memnun, ve eger izin verilirse Galatasaray da uzun yillar futbol oynamaya devam etmek istiyor.

Ama cakal Guido Albers, bizim bu yonetimin sundugu oneriyi sozde kabul edip (yeni sozlesme sezon sonu konusulur-yeni yonetim ile), yinede sinsi gene Sneijder e ciddi bir talip bulup ondan para kazanmak istiyor.

Bu olayi 3 sekilde cozebiliriz:
1. Sneijder ile yeni sozlesme yapip, bu dedikodulara son vermek. Boylece Sneijder de kendi gelecegini garantiye almis olacak.
2. Transfer e izin vermek, yani ciddi bir teklif geldiginde onu satmak. Tabiki bu beni ve cogu taraftari uzecek orasi ayri.
3. Sneijder derhal Albers ile yollarini ayirmali, ve bu dedi kodulara kendi son vermeli..

Son düzenleme:
Ya birakin bu isleri.Sneijder'in bir yere gittigi yok.Bunlar hep menajer oyunlari.Ibis herif 3 senelik mukavale ve yüklü bir komisyon koparma pesinde.Ha juve kelepir bir fiyata almaya calisir o farkli bir olay,ama bizimkiler bu ucuz oyuna düsecek kadar ahmak degillerdir diye umuyorum.
Bazilari basligi aglama duvarina cevirdi yeminlen.

☆$☆

wesley'in menajerine helal olsun.adam basini alet ederek hergün farkli bir takima transfer olacak diye algi operasyonu yapiyor ve operasyon ile kalmayip kicindan element uyduruyor.
menajerin amaci sneijder'in mukavelesini 3 sene uzatmaktir,gerisi hikaye!
gönderilsin demiyorum ama menajerin oynuna gelip 2019'a kadar mukavelesi de uzatilmasin!

☆$☆
Günaydin beyler!
haftalardir bunu anlatmaya calisiyordum.

☆$☆

Managere kafasında çookdan satmış sneijderi ve sneijderde belli ki sıcak bakıyor.
Yoksa bukadar üstüne gitmez manager bu olayın.
Sneijder arka planda olmasını tercih eden bir pro futbolcu ki bu her transferlerinde göre biliriz.
Olmas ise bu transfer sneijder çıkar oynar bizde yine sesini çıkartmadan. Saygısı var bize. Sonucta kariyeri tehlikeye girdiği noktada biz kurtardık

sneijder gitmek istemese en azından tweet atıp yalanlardı. Yönetime ilk başlarda bende satacak diye kızmıştım ama çok net diyorum ki Wesley kendi istiyor.

Bana göre çokta normal sonuçta İtalya'nın en iyi takımı. Sene başında üzülürdüm ama bu sene çokta ona bağlı değiliz. Kanatlarda zaten istediği gibi oynayamıyor.

Ben gitmesini istemem ama şu kesin gitmek istiyor. 31 yaşında ve üst düzey oynayacak 2 senesi var, 2 senesini burda geçirmektense üst klasta geçirmek istiyor.

Yillik 5 milyon euro aliyor esi mutlu, taraftar tarafindan seviliyor,istanbul gibi bi sehirde yasiyor, niye burdaki maasinin yari fiyatina italyada oynamak istesin italya futbolunu buyutmeyin gozunuzde.

İtalya'da futbol kalmadı. Juventus bile 2.tur seviyesinde en fazla artık CL için.

sneijder gitmek istemese en azından tweet atıp yalanlardı. Yönetime ilk başlarda bende satacak diye kızmıştım ama çok net diyorum ki Wesley kendi istiyor.

Bana göre çokta normal sonuçta İtalya'nın en iyi takımı. Sene başında üzülürdüm ama bu sene çokta ona bağlı değiliz. Kanatlarda zaten istediği gibi oynayamıyor.

Ben gitmesini istemem ama şu kesin gitmek istiyor. 31 yaşında ve üst düzey oynayacak 2 senesi var, 2 senesini burda geçirmektense üst klasta geçirmek istiyor.
30 yasinda .

Ulan wesley. Buraklara selcuklara o kadar dayandın. Tam sınır kalkmışken gidersen bizi cok üzersin. Az sabret be olum yazin cok iyi şeyler olabilir. Fıstık gibi kadro kuruluabilir. Şu menajerini sustur. Büyük futbolcusun anladık herkes seni almak isteyebilir. Gidersen sneijder olursun. Kalirsan efsane olursun karar senin.

Kesinlike ama kesinlikle satılmalı..Yıllık maliyeti cok pahalı artı kulüp gerçekten darboğazda.20 değil 12 yada 15 milyon euro civarında teklif gelirse anında satılmalıdır..

Sat sat sat sat

Sneijder giderse yüksek ihtimal Bruma kanatta daha fazla şans bulur ama ben Sneijder'in kalmasını isterim psikolojik olarak rakibi yıpratıyor adamın duruşu yeter

Kesinlike ama kesinlikle satılmalı..Yıllık maliyeti cok pahalı artı kulüp gerçekten darboğazda.20 değil 12 yada 15 milyon euro civarında teklif gelirse anında satılmalıdır..
paraya çok ihtiyaçları varsa 3 milyon üstü alan selçuk ve burak kankileri satsınlar. zaten yabancı sınırı da kalktı gerek kalmadı bunlara

"Sneijder'e gelecek 20 milyon euroluk teklifi kimse reddedemez. 1 yıl sonra bedava kaybetme riskimiz de var. Taraftar merak etmesin Sneijder giderse yerini dolduracak futbolcularımız var"

demiş 2.başkan

90 yaşına gelmiş,hayatının sonbaharında olan herifler yöneticilik yapmamalı yav.Bu Hamdi denen herif her açıklamasında Sneijder'i diline doluyor.Sussana be adam.20 milyona satarım demiş.Sen kimsin?Ayrıca 20 milyona satamazsın,gelir elinden alırlar Hamdi'cim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt