#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray-goal-sneijder.gif

AAA Apo satmamis yoksa cesur portakali :( Vah vah nekadar da cok sasirdim.

Bir gram stres yapmadım desen yeridir.

Juventus gibi şikeci, ve İtalya gibi lige değil Sneijder'e Chelsea, United gibi büyük takımlar yakışır ancak.

Juventus gibi şikeci, ve İtalya gibi lige değil Sneijder'e Chelsea, United gibi büyük takımlar yakışır ancak.

Bende hiç stres yapmadım başından beri dedim gitmeyecek diye. Ama forumda bazı ergenler her gün yolladı sneijderi valla.

Bu rahatliginin sirrini bana aciklamalisin Alpay kardes, ben iki üc gündür ecel terleri atiyorum, soguk terler akitmaktan uyuyamiyorum geceleri. Tam uyukuya dalicam, valizleri ile istanbulu terkeden sneijder´leri görüyorum. Bu sürecte yasadigim sok ile muhtemelen daha bir iki gün devam eder, sonra yine normal hayatima dönebilirim. Alacagin olsun Apo.

Bu rahatliginin sirrini bana aciklamalisin Alpay kardes, ben iki üc gündür ecel terleri atiyorum, soguk terler akitmaktan uyuyamiyorum geceleri. Tam uyukuya dalicam, valizleri ile istanbulu terkeden sneijder´leri görüyorum. Bu sürecte yasadigim sok ile muhtemelen daha bir iki gün devam eder, sonra yine normal hayatima dönebilirim. Alacagin olsun Apo.

Gitmeyeceğine tanımlanamayan bir biçimde emin olduğum için.

Giderse yaşayacağım şokun sornasında ki hayal kırıklığının boyutunu göze aldım Adem başkan.

birkac sayfa önce büyük yazmistim o hiyar menajerin sözlerini, orada benim icin belliydi adam gitmicek

Önceki sayfalarda görmüştüm bu forumda, adam demişti "Bunun yüzünden Avrupa'ya rezil olduk, gelmesin" :D

Hakli adam :D Ne migde var bunlarda be arkadas, gece sezon bunlarin fisini cekti bu adam bunlar da onu almak pesinde :asd22:

Su resim 1000 söze bedel :)

1608319_pic_970x641.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt