- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Sebeb? Arifdexavi?Olmadı bu Gökhan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebeb? Arifdexavi?Olmadı bu Gökhan..
Alex şike liginde Sneijderden daha iyi oldugu süphesiz dogru, yalniz Sneijder Alex kadar bu ligde oynamadigi için saçma kiyaslama olur. Sirf individual kaliteleri kiyaslarsak, Sneijder daha iyi oldugunu gösterir. Kariyerleri kiyaslarsak, kiyaslamaya bile gerek kalmaz çünkü Sneijder çok çok ileride.
Alex simdi bildigin random Brezilyali, Sneijder ise Van Persie ve Robbenden sonra en iyi 3. Hollandali oyuncu, belki Van Persiden daha iyi ama o tartisabilir.
Hollanda 'nin nüfusu zaten 10mil
Örnek yazmış farkındayım. Benim demek istediğim bu oyuncular için değil. Genel anlamda parasal sıkıntı.Adamın yazdını tekrar bi oku![]()
Dostum bu 10 milyon nüfus sayesinde baklava yemiştim afiyetleHollanda 'nin nüfusu zaten 10mil
Seneye yabancı sınırı kalkıyor Sneijder'in etrafına onun dilinden anlayan ona ayak uyduracak oyuncular alırsak bu adam bizi uçurur.
örnek;
melo de jong
afellay sneijder lens (babel)
huntelaar
Örnek yazmış farkındayım. Benim demek istediğim bu oyuncular için değil. Genel anlamda parasal sıkıntı.
Seneye yabancı sınırı kalkıyor Sneijder'in etrafına onun dilinden anlayan ona ayak uyduracak oyuncular alırsak bu adam bizi uçurur.
örnek;
melo de jong
afellay sneijder lens (babel)
huntelaar
Sneijder'in dilinden anlayacak oyuncular illa Hollandalı olmak zorunda mı
Gerçi kadro da fena gözükmüyor bir de turuncu formamız olursa...