#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skor ve maç ne olursa olsun takımda mücadeleyi bırakmayan ender oyunculardan birisi.

önümüzdeki sene sagına pismis bruma soluna depay önüne bas dost u koyun hunharca tecavüz edelim

Sen başkasın :bid:

Sağında Abdel Kader Keita gibi bir adam, solunda Abdel Kader Keita gibi bir adam, önünde 27-28 yaşlarındaki Drogba veya onun suyundan bir oyuncu, arkasında ise Selçuk değil Melo x 2 olsa... İşte Sneijder'in nasıl bir futbolcu olduğu asıl o zaman ortaya çıkar :) Bu kadar beyinsizin futbol özürlüsünün olduğu bir takımda bunları yapabiliyorsa bahsettiğim hayal ürünü takımdaki Wesley Sneijder'i tahayyül edemiyorum :asd22:

Adamin hemen hemen her golü klas her golü jeneriklik. Böyle bir futbolcuya sahip oldugumuz icin sükretmemiz lazim beyler.

sene sonu manchestere giderse kimse şaşırmasın.
aklı başında bir yönetim gelse bari etrafında takım kursa.

B9_ulcqIEAE6vyX.jpg

10 numara adam 10bin koşmuş :D

Diego antepte devrede 6 bin küsür kosmustu.

yarın öbür gün bebeler gelip bu başlıkları okuyacak efsaneliğe adım adım gidiyor

Hagi'den sonra başımıza gelen en güzel olay.

Hagi'den iyi futbolcudur sneijder.
Tamam haginin yaşattıkları katkıları çok başkadır ama sneijder dünyada kime sorarsan sor hagiden daha iyidir.
Ki böyle giderse haginin gol rekorunuda geçecek.

Hagi'den iyi futbolcudur sneijder.
Tamam haginin yaşattıkları katkıları çok başkadır ama sneijder dünyada kime sorarsan sor hagiden daha iyidir.
Ki böyle giderse haginin gol rekorunuda geçecek.

Hagi'den iyi futbolcu değil.
Gol rekoru kırması da Avrupa'da kupa kazandırmadıkça bir şeyi değiştirmeyecek ne yazık ki.

sneijder elit futbolcu...
hagi efsane :)
zidane, maradonalar gibi efsane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt