#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşamaz dedikleri Hamza hoca döneminde GS'deki en iyi futbolunu oynuyor, gollerden sonra hocasına koşuyor. Burak'la ve diğer yerlilerle de iletişimi en üst seviyeye çıktı özellikle paslaşmalarda, gollerden sonra vs. görüyoruz..

Kısacası epey mutlu gözüküyor, umarım takımda kalır. Önümüzdeki sezon kaliteli kanat ve bek oyuncuları alınırsa performansı zirve yapacaktır diye düşünüyorum.

antu kafası :asd:

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
gagarin41 - 19.02.2015 23:37[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Belki yeri değil ama şu şınayderi 6ese den almak lazım.. Seneye sözleşmesi bitiyor.. Yoksa başımıza çok bela olacak buraya yazıyorum.. yaşı şu an 30 ama 6ese yi taşıyor şu anda sıpa..

Antu.com Cep Forumları[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yenge hamileymiş hayırlı olsun çok sevindim.Küçük sneijder istanbul doğumlu olacak desenize :)
Zaten çocuk sahibi olmak çok istiyordu, sanırım birkaç başarısız gebelik süreci yaşadı Yolanthe , haberler de bunu doğrular nitelikte..

[FONT=proxima_nova_ltsemibold]Hollanda Milli Takımı ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley [/FONT]Sneijder[FONT=proxima_nova_ltsemibold] ile eşi[/FONT]Yolanthe Cabau[FONT=proxima_nova_ltsemibold]'yu bebek heyecanı sardı. [/FONT]Sneijder[FONT=proxima_nova_ltsemibold]'in eşi Yolanthe, doğal yollardan [/FONT]hamile[FONT=proxima_nova_ltsemibold] kalamayınca tüp bebek tedavisine başvurmuştu.[/FONT]

[FONT=proxima_nova_ltsemibold]İki denemesi de başarısız olan Cabau'dan müjdeli haber geldi! 4 haftalık [/FONT]hamile[FONT=proxima_nova_ltsemibold]olan Yolanthe, haberi alır almaz eşine haber verdi. Çift, bu mutlu haber üzerine kutlama yaptı.[/FONT]

[FONT=proxima_nova_ltsemibold]Wesley [/FONT]Sneijder[FONT=proxima_nova_ltsemibold]'in 2009 yılında sona eren ilk evliliğinden [/FONT]Jessey[FONT=proxima_nova_ltsemibold] adında bir oğlu bulunuyor.[/FONT]

[FONT=proxima_nova_ltsemibold]Wesley [/FONT]Sneijder[FONT=proxima_nova_ltsemibold] ile 2010 yılında evlenen [/FONT]Yolanthe Cabau[FONT=proxima_nova_ltsemibold], geçtiğimiz yıl bir dergiye verdiği röportajda anneliğe hazır olduğunu söylemiş, "Her an [/FONT]hamile[FONT=proxima_nova_ltsemibold]kalabilirim. Artık kendimi bunun için hazır hissediyorum. Ancak çocuğumun Türkiye'de doğmasını istiyorum" demişti. (Sabah)[/FONT]

vesli*.. vurma öyle kavisli..
vesli.. ne kadar da hevesli..
vesli.. deli ettin la bi nesli

balın iyisini ayder’den,
golün iyisini şınayder’den yerim
sen dürt topu kaleye a gülüm
gerisi allah kerim

çok güzeldi ilk yarı
lacivert üstü sarı
karşı taraf çok kapandı
aşamadık duvarı

sonra çıktı sahneye
dani alves hızarı
yok mu bunun ayarı
önceden bilir miydi acep
nuray sayar'ı

sonra tabi haliyle değişti hemen roller
geliyorum diyordu sanki volkan’a goller

volkan saçı taradı, sakal ona yaradı
daş yok mu daş diyerek sağı solu aradı

şınayder aldı topu, baktı şöyle kaleye
volkanım kararlıydı, dönecekti eleğe
krem şanti sürem dedi, senin gibi çileğe
tavrı çileğe değil, şu çektiren feleğe

önce sola, sonra sağa, sonra tekrar sola bak
dövmeden geçilmiyor, adamdaki kola bak
adrese teslim şutlar, üstündeki pula bak

bir oldu, iki oldu, eşşeğin sirki oldu
çarşı pazar karıştı, iki güzel gol oldu
birbiriyle yarıştı
yönetimde bütün küskünler barıştı

sivas,fenerbahçe gibi deplasmanlarda da gerekeni yapmalı ki şampiyonluk için şansımız olsun.

Yeni gelecek yönetim Sneijder'la sözleşme uzatacağız vaadiyle büyük avantaj sağlar.

Muslera-Sneijder asla satılmamalı.

2017ye kadar oynasa yeter. 33 yaşından sonra Xavi ve Gerrard bile modern futbola yetmedi ama o zamana kadar bizle kalıp bir avrupa kupası kaldırmasını isterim.

3.golde atağı başlatan pası world classtı fakat oynamadı 90 dk gerçekleri gün ışığına çıkarmaya kararlıysak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt