#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oynadı ama yine yıldız bir oyuncu olduğunu gösterdi attığı bir pasla 3. golü getirdi bize. Şuna dikkat çekmek lazım adam çok kötü de oynasa maç seçmiyor her maça aynı kafayla çıkıyor. Takımın en çok mücadele eden oyuncularından biri. :016:

Skora katkisi olmasada oyunu tek top ile cok rahatlatiyor. Pas tercihlerini cok iyi yapiyor, ileri olsun geriye olsun. Tabi bunu Türkiye'nin taraftar kitlesi görmesi mümkün degil. Günlük yasayan kafalar gol attigi vakit gelip 'Ooo Hagi' yazip atmadigi vakit tek elle 'Vasat' yazanlar ile ayni kisi.

Taguil midir nedir full adamın bileğine çalıştı sakatlayacaktı az daha. Ama o 3.goldeki pas felaket vahşet bişeydi

Çok ilginç taraftar grubumuz var, geçen hafta hagi de kim yeaa, yazılıyordu şimdi vasat oynadı falan yazılıyor, Ronaldo ismini ve tipini değiştirip bize gelse son vuruşları kötü nereden aldılar bu adamı diyecekler var

Sivas sert markaj uygulayınca biraz etkisiz gözüktü ama genede oyunu açışı ve pasları oldukça iyiydi çok özel bir oyuncu.İlk devreye nazaran ikinci devre daha iyi oynuyor ve takımı yönetiyor.Tabi bunda 10 numaraya geçmesi ve takımın kanatlı sisteme dönmesininde payı var.

Banada kadıköyde asacak gibi geliyor, adam gibi adam, şikeci görünce döşüyor hemen.

kadikoyde atar ama buna ragmen kazanamayiz gibi. 1-2 gol atar.

1 gol atarsa beraberlik ya da yenilgi.

sayet 2 gol atarsa beraberlik aliriz. orda kazanmak icin minimum 3 gol atmak gerekmekte. ha bazen 3 bile yetmeyebilir ama genel olarak 3 gol atan takimlar genelde orda kazanir. bunu daha once antalya ve karabuk yapmisti

İtiraf ediyorum ilk geldiğinde çok sevinsem de menajeri yüzünden ve hocalar ymevkisini bulamadığından bu yıl başına kadar çok sempatik yaklaşmıyordum Sneijder'a. Ama şunu gördüm ki mevkisinde düzenli bir takımla oynayan Sneijder'ın tadından yenmiyor.

Col rahatim. Bu adam Kadikoye cikarsa yeneriz. Eminim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt